Cesc Fabregas

 MAURO PUCCINI Red Bull Content Pool Via Afp
BLIŽI SE KRAJ KARIJERE

Bio je velika zvijezda, igrao za Barcelonu, Chelsea, Arsenal..., a sad je prihvatio ponudu iz druge lige!

Pretpostavlja se da bi se Španjolac nakon završetka igračke karijere želio baviti trenerskim poslom
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 15. srpanj 2022. 08:44

Bio je europski i svjetski prvak s reprezentacijom Španjolske, igrao je za Arsenal, Barcelonu, Chelsea i Monaco, a sad je došlo vrijeme za mirniju završnicu bogate i uspješne karijere.

Cesc Fabregas bi ove sezone po prvi put mogao napustiti elitnu nogometni razinu i polako pripremati teren za igračku mirovinu. Kako mu je istekao ugovor s Monacom, kao slobodan igrač bio je u potrazi za novim klubom, a rješenje je pronašao u Italiji.

Fabregas je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa talijanskim drugoligašem Comom, objavili su talijanski mediji.

Za njega je bio zainteresiran i Lecce, koji će igrati u Serie A sljedeće sezone, ali u njegovom dolasku u Como presudio je je direktor kluba Dennis Wise, koji mu je bio suigrač dok isu igrali u Chelseaju.

Gotovo cijelu prošlu sezonu španjolski veznjak borio se s ozljedama, te mu je minutaža u posljednjoj godini ugovora s Monacom bila vrlo skromna.

Tjednima je pregovarao s Las Palmasom, što je potvrdio i predsjednik kluba Miguel Angel Ramirez, ali dogovor nisu postigli. Ramirez je otkrio kako Las Palmas Fabregasu nije mogao ponuditi neku ulogu u klubu nakon igračkog umirovljenja, što je za Katalonca bila ključna stvar.

Pretpostavlja se da bi se Fabregas nakon završetka igračke karijere želio baviti trenerskim poslom...

Linker
02. svibanj 2024 20:56