FABREGAS

'Bit ću 100% spreman'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. svibanj 2012. 12:48

Iako će ga ozljeda prepona udaljiti od nogometnih travnjaka sljedećih desetak dana, veznjak Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije Cesc Fabregas inzistira da će biti spreman za Euro.

"Osjećam se dobro i ne boli me. Uskoro ću biti 100% spreman za početak priprema za Euro s reprezentacijom", poručio je Fabregas putem svog Twitter profila.

Veznjak Barcelone ozlijedio se prošlog petka u finalu španjolskog Kupa kralja protiv Athletic Bilbaa, a s manjim ozljedama problema je imao i tijekom cijele druge polovice sezone. Usprkos tome, njegovo se ime našlo na završnom popisu španjolskog izbornika Vicentea del Bosquea.

Nastup na Euru u Ukrajini i Poljskoj aktualni europski i svjetski prvaci otvaraju 10. lipnja protiv Italije. Dvoboj protiv Irske na rasporedu je 14. lipnja, a protiv Hrvatske 18. lipnja.

Englezi čekaju rezultate pretraga Barryjeve ozljede

Vezni nogometaš Manchester Cityja Gareth Barry ozlijedio se u subotnjem pripremnom ogledu između Engleske i Norveške u Oslu. Nakon manje od pola sata provedenih na terenu morao je izaći zbog ozljede prepona...

- Barry je vrlo iskrena osoba. Pretrage će nam pokazati puno, ali ako ne otkriju baš sve, onda ćemo ozbiljno razgovarati s njim. Morat će biti potpuno iskren prema meni i reći mi točno kako se osjeća – komentirao je engleski izbornik Roy Hodgson.

Težina Barryjeve ozljede trebala bi biti poznata preko dana, a engleski mediji nagađaju da bi u slučaju njegovog "otpadanja" na konačan popis od 23 igrača za Euro mogao uskočiti Evertonov branič Phil Jagielka.

Linker
23. rujan 2024 08:07