PAUL CURRIE/COLORSPORT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Paul Currie/colorsport/shutterstock Editorial/profimedia
NASTAVLJA SE DRAMA

Bivša djevojka velike zvijezde ponovno uzvratila nakon optužbi: ‘On mora biti izbačen s terena!‘

‘Razočaravajuće je što mu je još uvijek dopušteno igrati dok je istraga u tijeku‘
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 12. rujan 2023. 20:56

Bivša djevojka Brazilca Antonyja pozvala je Manchester United da ga službeno suspendira nakon što je protiv njega iznijela optužbe za zlostavljanje u obitelji. Djevojka u pitanju, Gabriela Cavallin, manekenka, tvrdi da ju je napao u četiri navrata, a optužile su ga još dvije žene u Brazilu, Rayssa de Freitas i Ingrid Lana. On je negirao bilo kakvu krivnju.

Iako je Brazil izbacio 23-godišnjeg Antonyja iz momčadi svoje reprezentacije za utakmice protiv Bolivije i Perua, velikani engleske Premier lige još nisu ništa poduzeli po tom pitanju.

Cavallin je u razgovoru za engleski Sun rekla da njegov klub mora reagirati.

- Antony mora biti izbačen s terena. Razočaravajuće je što mu je još uvijek dopušteno igrati dok je istraga u tijeku. Apsolutno sam uništena cijelim ovim procesom. Kako se njegov život može normalno odvijati? Ne mogu znati ono što sada znaju i ne učiniti ništa. Mora biti suspendiran.

U petak je Antony dao intervju pun suza na brazilskoj televiziji, negirajući optužbe i inzistirajući na tome da će oprati svoje ime, dok se policijska istraga nastavlja u Manchesteru i Sao Paulu.

United je odbio komentirati situaciju nakon što je u srijedu izdao priopćenje u kojem je rekao da ‘priznaje optužbe iznesene protiv Antonyja‘ i ‘ozbiljno shvaća ovu stvar‘.

Kao odgovor na izjavu Uniteda, Cavallin se upitala zašto je United čekao tri mjeseca otkako je iznijela optužbe u Brazilu u lipnju prije nego što je službeno odgovorila.

Zašto je Unitedu trebalo tri mjeseca? Radije ne vjerujem da bi tako veliki klub, s tako ozbiljnim i profesionalnim ljudima, zataškao ovakvu situaciju – rekla je.

Prošlog mjeseca United je odlučio da Mason Greenwood više ne može igrati za klub nakon što je Kraljevsko tužiteljstvo u veljači odbacilo optužbe za pokušaj silovanja i napada.

Linker
30. travanj 2024 06:49