Ilary Blasi

 Roma/ipa-agency.net/ipa/profimedia
DETALJI RASKIDA

Bivša gospođa Totti otkrila dramu kroz koju je prošla s legendom: ‘Osjećala sam gađenje i bijes...‘

‘Nisam znala da je takav. Udala sam se za njega iz ljubavi, a ne zbog novca‘
Piše: SNObjavljeno: 10. prosinac 2023. 22:52

Francesco Totti i njegova supruga Ilary Blasi su se rastali nakon 20 godina braka, a razvod nije bio nimalo miran i druželjubiv. Iako su Totti i Blasi djelovali kao skladan par koji voli miran obiteljski život, Francesco je izgleda imao druge planove koji uključuju druge žene.

Bivša gospođa Totti je otkrila kako se od supruga razvela nakon što ga je uhvatila s mlađom ljubavnicom, tv voditeljicom Noemi Bocchi.

- Počele su se pojavljivati neke slike Francesca i Noemi Bocchi na tribinama stadiona. Rekao mi je: ‘Ne znam tko je ona, možda su mi je predstavili u teniskom klubu. Pogledaj sliku! Ona je pet redova uza mene, nije pored mene‘. Kleo mi se da je priča izmišljena - rekla je Ilary pa nastavila:

- Htjela sam to vidjeti svojim očima. Htjela sam dokaz jer Francesco nikada ne bi priznao. Popodne, 2. lipnja mi je rekao da ide van nešto pojesti. Saznala sam gdje ona živi, došla tamo i ispred je bio njegov automobil. Slikala sam ga, ali sam šutjela. Istraga je tu stala. Francesco je znao da sam saznala za njihovu vezu.

Na kraju je sve i priznao, priča Ilary.

- Nije mi priznao i rekla sam: ‘Dosta je! Sve znam!‘. Na kraju je ipak priznao, ali je rekao da nije riječ o ozbiljnoj vezi. Nisam mogla vjerovati da čovjek koji je bio uz mene 20 godina, koji je govorio da me voli, koji se kleo da ne može živjeti bez mene, može tako nešto napraviti. Osjećala sam se kao budala. Osjećala sam gađenje i bijes - rekla je Ilary pa dodala:

- Ponizio me kao ženu i majku. U cijeloj prići su novinari napali mene. Bio je šampion, najviše me boljelo što me nitko ne razumije. Nisam znala da je takav. Udala sam se za njega iz ljubavi, a ne zbog novca. Uvijek sam to pokazivala - zaključila je bivša gospođa Totti.

Linker
05. ožujak 2024 15:52