Albert Nađ
 SCREENSHOT/YOUTUBE
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Bivša žena srpskog nogometaša ogorčena: ‘Slika se s golim manekenkama i uopće ne misli na naše sinove‘

Bivši profesionalac, a sad trener, došao je opet u središte pozornosti, ali zbog jedne "revije"
Piše: SNObjavljeno: 02. prosinac 2020. 12:44

Albert Nađ, srpski nogometaš porijeklom Mađar koji je u svojim "zlatnim" godinama nastupao za Real Betis i Oviedo, jedan je od onih bivših igrača o čijem se privatnom životu dosta zna, jer iza njega je buran razvod, policijska saslušanja. Tamošnji mediji raspisali su se o novom zanimljivom slučaju, a vezano je uz poziranje s "golim manekenkama"...

Bivši profesionalac, a sad trener, došao je u središte pozornosti nakon što su u medijima objavljene fotografije u kojima zajedno s "golim manekenkama" isprobava kolekcije donjeg rublja. Navedenu kolekciju kreirala je njegova sadašnja supruga Mirna.

A njegova bivša supruga, s kojom ima troje djece, zamoljena je za komentar, i rekla je sljedeće na tu temu:

image
Albert Nađ
YOUTUBE/SCREENSHOT

"Imamo sinove od 24 i 20 godina, kći u pubertetu i oni sve to prate. On bi trebao paziti kako se ponaša i voditi računa o svojoj djeci, ali to sad više nije moj problem", izjavila je Jelena Nađ za Kurir.

Njegova bivša supruga optužila je Alberta za fizičko nasilje i pokušaj "silovanja pred djecom", nakon čega je bio i saslušan u policijskoj postaji. Završili su i na sudu zbog neplaćanja alimentacije, pa nakon dugog procesa bivši nogometaš mora isplatiti i 34.000 eura zaostataka.

"Balkanski sindrom. Sindrom muškarca na Balkanu. Više puta je izjavio da ne želi biti bankomat svojoj djeci", izjavila je Jelena.

Linker
16. travanj 2024 13:44