Sopa Images/ddp Usa/profimedia
UDARA PO SVOM

Bivša zvijezda Barçe šokirala: Odbio nastupiti pa otišao u restoran, igranje druge lige mu je ispod časti

Za vjerovati je kako u klubu neće sjediti prekriženih ruku i gotovo ga sigurno očekuje kazna
Piše: SNObjavljeno: 26. srpanj 2023. 23:39

Ne prestaju razočaranja za Espanyol u 2023. godini. Nakon što su ispali iz elitnog društva španjolskog nogometa sada su se pojavili problemi i u igračkom kadru, točnije s jednom od zvijezdi kluba, a riječ je o danskom nogometašu Martinu Braithwaitu.

Naime, spomenutije je odlučio kako drugoligaški nogomet nije stvar za njega. Braithwait je odbio igrati pripremnu utakmicu protiv Cadiza prošle nedjelje te ‘pobjegao‘ iz kampa momčadi u Marbelli.

Naravno, njegov odlazak nije odobren u Espanyolu, a osim teškog kršenja klupskog pravilinika Danac je imao još jedan peh u čitavoj priči. Braithwait je uhvaćen u jednom restoranu zajedno sa svojom obitelji, a čitav je slučaj potvrdilo nekoliko španjolskih medija.

image
Pressinphoto/ddp Usa/profimedia

Za vjerovati je kako u Espanyolu neće sjediti prekriženih ruku i gotovo ga sigurno očekuje kazna. Bivši igrač Barcelone ima ugovor s klubom do 2025. godine, a sa svoje 32 godine na leđima ovim je potezom pokazao kako ne želi igrati u nižoj ligi. Tim više što je Euro 2024. pred vratima i ostankom u Espayolu bi si smanjio šanse za poziv u nacionalnu vrstu.

Linker
28. travanj 2024 20:40