Eric Abidal moli suprugu za oprost

 RACHID BELLAK/BESTIMAGE/PROFIMEDIA Rachid Bellak/Bestimage/Profimedia
DRAMATIČNA OBJAVA

Bivša zvijezda Barcelone moli suprugu za oprost: ‘Zaslužujem poniženje čak i pod cijenu toga da me ubiješ‘

Eric Abidal je priznao aferu s nogometašicom kada je suprugu na Instagramu zamolio za oprost
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. studeni 2021. 14:47

Eric Abidal se našao u središtu skandala koji već neko vrijeme trese Francusku. Sve je počelo 4. studenog kada su dva masikrana napadača palicama i šakam napali nogometašicu PSG-a Kheiru Hamraoui i nanijeli joj teške ozljede.

Iako je za to prvo bila optužena njena suigračica koja je bila s njom na večeri, kasnije je isplivala i informacija kako bi iza svega mogli stajati Eric Abidal ili njegova supruga Hayet jer je nekadašnja zvijezda Barcelone s napadnutom nogometašicom imala ljubavnu aferu.

Dok traje istraga u vezi napada i njegovih naručioca, Abidal se suočava s novim problemom koji je proizašao iz napada. Njegova supruga Hayet je nedavno podnijela zahtjev za rastavom braka nakon što je saznala da ju je Eric više puta prevario sa spomenutom nogomeašicom.

Nije dugo trebalo čekati ni njegovu reakciju. Bivša zvijezda Barce se na Instragramu posula pepelom i od supruge zatražila oprost.

"Hayet, oprosti mi. Što god odlučila, u mojim ćeš očima ostati žena mojeg života i majka naše prekrasne djece. Zaslužujem poniženje čak i pod cijenu toga da me ubiješ. Molim te, oprosti mi jednoga dana", napisao je Abidal i pri tome priznao da ima istine u glasinama o preljubu.

Linker
17. svibanj 2024 13:21