Pa Images/Alamy/Profimedia
NEUSPJEŠNO ISTEZANJE

Bivša zvijezda Cityja: ‘Ozlijedio sam se tijekom seksa. Ne znam smijem li o ovome govoriti javno, ali...‘

Idući dan morao se pojaviti na treningu, a to je bio poprilično veliki problem
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2023. 10:38

Računajući angažman u omladinskom pogonu, Micah Richards proveo je 13 godina u dresu Manchester Cityja. Preostale četiri sezone karijere odigrao je u Aston Villi, no pod grbom Građana pamti najljepše dane: dva trofeja Premier lige, te jedno odličje FA Kupa i Liga Kupa.

Richards je danas već ustaljeni komentator Sky Sportsa i BBC-a, pri čemu se druži s engleskih legendama Thierryjem Henryjem i Jamiejem Carragherom, a publiku ponajviše privlači "biserima" i urnebesnim šalama. Jednu takvu anegdotu otkrio je u nedavnoj emisiji. Richard je ispričao kako mu se jednom prilikom dogodila povreda tijekom - seksualnog odnosa.

- Ne znam smijem li ovo javno reći, ali... Dobro, neću ulaziti u detalje. Jednom sam se ozlijedio tijekom seksa. Malo sam se zabavljao i dok sam to radio, pao sam s kreveta. Istegnuo sam nogu i povrijedio prepone - prisjetio se umirovljeni branič.

Naravno, bilo mu je neugodno otkriti suigračima zbog čega osjeća bolove, pa se na treningu dosjetio zanimljive akcije.

- Pojavio sam se na treningu, ali jednostavno je došao trenutak kada više nisam mogao trpjeti bolove. Odglumio sam ozljedu na vježbama - kratko je ispričao Richards.

Linker
03. svibanj 2024 03:01