Joey Barton

 MI NEWS Nurphoto Via Afp
NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI

Bivša zvijezda Manchester Cityja udarila suprugu nogom u glavu nakon ispijenih pet boca vina!

Sjećate se Joeyja Bartona? Nekadašnji zločesti dečko engleskog nogometa pojavio se danas pred Sudom
Piše: SNObjavljeno: 18. ožujak 2022. 16:18

Razlog? Aktualnog menadžera niželigaša Bristol Roversa, a nekadašnjeg igrača Manchester Cityja, Newcastlea i Queens Park Rangersa, tereti se za udaranje njegove supruge Georgie nogom. Incident se dogodio u Kewu u južnom Londonu u lipnju prošle godine, pišu engleski mediji.

Prema zapisniku Suda u Wimbledonu, Bartona se tereti da je udario nogom suprugu nakon što je popio četiri do pet boca vina, zbog čega je ona na glavi zadobila oteklinu veličine loptice za golf.

Tužiteljica Helena Duong tvrdi da se par, tijekom ugošćivanja drugih parova u svom domu, posvađao tijekom razgovora o obiteljima.

"Gospođa Barton nazvala je 999 u 23.14 sati 2. lipnja i rekla da ju je u kući udario suprug. Tražila je razgovor s policijom hitno. Rekla je da je došlo do svađe sa suprugom tijekom razgovora o obiteljima. Rekla je da je gurnuta na pod i udarena u glavu od strane supruga. Ozljeda glave policijskim je službenicima opisana kao kvrga veličine loptice za golf", rekla je tužiteljica u obraćanju sudu.

U trenucima kada je policija došla u obiteljski dom Barton bivši je nogometaš već spavao na katu. Tijekom uhićenja bio je pod utjecajem alkohola.

Barton je menadžer četvrtoligaša Bristol Cityja od veljače, a sljedeće sudsko ročište zakazano je za 23. lipnja.

Linker
18. svibanj 2024 18:44