Ezequiel Lavezzi

 Vincenzo Izzo/shutterstock Editorial/profimedia
ŽARULJA ILI NOŽ?

Bivša zvijezda PSG-a izbodena u Argentini, obitelj tvrdi da je nastradao u bizarnom događaju

Još nije jasno je li Ezequiel Lavezzi zaista uboden ili je izmislio priču kako se ne bi saznala istina
Piše: Vito TomasObjavljeno: 20. prosinac 2023. 16:41

Bivši argentinski nogometaš Ezequiel Lavezzi primljen je u urugvajsku bolnicu Punta Del Este nakon što mu je dijagnosticiran prijelom lopatice i ubodne rane u dijelu abdomena. Vijest je to koja je potresla argentinske medije, a detalji incidenta još nisu posve jasni.

Kako navodi argentinski Clarín, Lavezzi je doveden u bolnicu nakon zbunjujuće epizode u njegovom domu u José Ignaciju gdje je bio domaćin zabave sa svojom obitelji. Prema prvim verzijama, bivši igrač PSG-a i Napolija zadobio je kratke ubodne rane u trbuh i prijelom u razini ključne kosti. Ipak, policija je negirala takve navode, napomenuvši da je došlo samo do prijeloma lopatice.

Prema službenom izvješću, policija je 20. prosinca u pet sati ujutro došla do Lavezzija nakon poziva hitnoj pomoći. Tamo su pronašli teško ozlijeđenog Lavezzija, a njegova obitelj događaj je pojasnila kao obiteljsku nezgodu. Navodno je bivši argentinski nogometaš, pokušavši se popeti na ljestve i promijeniti žarulju, pao s velike visine te se zabio u komad namještaja. Tako su opravdali i Lavezzijevu ranu u trbuhu, koja je bila površinska, kao posljedicu istog udarca.

Gledajući cijelu situaciju, još nije jasno je li Lavezzi zaista uboden ili je izmišljenom pričom o nezgodi pokušao prekriti stvarni događaj. Također, malo je službenih informacija kojima bi se utvrdila težina situacije kroz koju prolazi 38-godišnji Argentinac koji je 2019. godine završio nogometnu karijeru.

Linker
27. travanj 2024 09:26