GORAN MEHKEK Cropix
SJAJNO POJAČANJE

Bivša zvijezda Real Madrida oduševljena Lukom Ivanušecom: ‘Opasan igrač, u pravom trenutku zna podvaliti loptu‘

‘Gledao sam i njegove snimke na YouTubeu, jer, želite znati što više o igraču‘
Piše: SNObjavljeno: 28. kolovoz 2023. 14:59

Feyenoord je kupovinom Luke Ivanušeca napravio sjajan posao, barem tako tvrdi bivši trener Twentea Ron Jans, a s njim se složio i legendarni Rafael van der Vaart. Gostujući u emisiji ‘Studio Voetbal‘ Jans je bio je oduševljen novim pojačanjem Feyenoorda.

- Ove je sezone počeo i zabijati. Inače igra na poziciji ‘desetke‘, ali je u međuvremenu preselio na lijevu stranu što mu također odgovara. Vrlo je pokretan, a ima sjajan dribling - kazao je Jans te istaknuo i sjajna udarac sada već bivšeg dinamovca.

- Ima odličan udarac, često zna pogoditi sami kut iz teških pozicija. Ima veliku dubinu u svojoj igri, prošle je sezone Feyenoord na toj poziciji imao Idrissija, ali Luka je puno agilniji nogometaš. Sviđa mi se i način na koji igra nogomet kada nije u posjedu lopte. Takav nogomet se također uklapa u stil kojeg gaji trener Arne Slot.

Riječi pohvale za Vatrenog imao je bivši reprezentativac Oranja Rafael van der Vaart.

- On je vrlo opasan igrač, vrlo je orijentira prema naprijed. U pravom trenutku zna podvaliti loptu. U utakmici protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija dao je fantastičnu loptu koja je rezultirala pogotkom. Gledao sam i njegove snimke na YouTubeu, jer, želite znati što više o igraču. Njegov transfer samo je šlag na tortu.

Linker
03. svibanj 2024 10:46