DANIEL GONZALEZ ACUNA/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
OTVORIO DUŠU

Bivša zvijezda Reala otkrila nevjerojatne detalje mučnog sukoba: ‘Uhvatio me za vrat, a onda je krenuo obračun‘

‘Rekao sam mu da je najgora osoba koju sam upoznao u svijetu nogometa, a on me je potom napao‘
Piše: SNObjavljeno: 18. srpanj 2023. 12:05

Bivša zvijezda Real Madrida Isco Alarcón već je šest mjeseci bez kluba nakon što je u siječnju napustio momčad Seville. Sada, nekoliko mjeseci kasnije odlučio je otvoriti dušu i detaljno otkriti razloge svog odlaska. Naime, kako kaže Isco, došlo je do fizičkog sukoba sa sportskim direktorom Monchijem.

Isco je u razgovoru za Marcu otkrio je brojne nevjerojatne detalje koji su se dogodili nakon odlaska iz Real Madrida.

- Sakrio sam se od novinara i svega u jednom trenutku, bilo je dosta neistina koje su me jako uvrijedile. Puno sam puta bio na rubu, ali nisam se htio uvlačiti ni u kakve špekulacije. Bilo je i mojih grešaka, ali izvagao sam sve dobro. Izolacija mi je odgovarala, ali sada je došlo vrijeme da kažem neke stvari. Želim se riješiti tereta kojeg držim u sebi.

- Lopetegui me volio kao igrača i smatrao sam da je odlazak u Sevillu najbolji korak za mene. Ali onda je on dobio otkaz i stigao je Sampaoli. Počele su se događati čudne stvari u klubu i tražili su svaki način da me se riješe. Kada sam saznao što se planira otišao sam do Monchija i tražio da bude iskren - rekao je Isco pa nastavio:

- Svaki dan je zvao mene i mog menadžera i maltretirao nas, a kada sam mu došao reći da je neiskren, došlo je do fizičkog sukoba. Rekao sam mu da je najgora osoba koju sam upoznao u svijetu nogometa, a on me je potom napao. Uhvatio me je za vrat i krenuli smo u obračun. Nakon te scene nisam želio više čuti za povratak u momčad. Nisam želio igrati za klub čiji me sportski direktor fizički napada i potom se ne ispriča.

image
ANTONIO POZO/PRESSIN/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

Isco je otkrio da je bio tužan zbog čitave situacije koja se dogodila.

- Osjećam se povrijeđeno, želio sam pomoći klubu, ali tamo me očito Monchi nije želio. Nisam plakao zbog svega, ali osjećao sam se tužno.

Treba istaknuti kako je Isco nakon neslavno završene epizode u Sevilli bio na korak do potpisa za Union Berlin, ali transfer je propao u posljednji trenutak.

- Već sam obavio fotografiranje, bio spreman na liječnički pregled, a potom su oni promijenili pola stvari u ugovoru. Nije bilo poštovanja u načinu na koji su sve radili - otkrio je Isco koji još uvijek čeka na ponudu nekog kluba, ali i to bi se uskoro trebalo dogoditi.

Linker
07. svibanj 2024 04:47