Tamara i Marko Vešović
 SCREENSHOT: INSTAGRAM Screenshot: Instagram
VAPAJ RAZOČARANE SUPRUGE

Bivši as šampionske Rijeke u teškoj životnoj situaciji: ‘Ostavili ste ga samog u invalidskim kolicima!‘

‘Kada mu kažete da ne možete pokriti troškove operacije i rehabilitacije, je li to obitelj?‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2021. 10:21

Marko Vešović ispisao je s Rijekom najljepše klupske stranice u četiri godine koliko je proveo na Rujevici, a vrhunac je svakako bio osvajanje naslova prvaka pod vodstvom Matjaža Keka 2018. godine.

U tom je razdoblju crnogorski bek upisao 118 nastupa te zabio 12 golova, a s dobrim partijama nastavio je i u varšavskoj Legiji - novom klubu koji ga je doveo odmah nakon osvajanja titule u Hrvatskoj.

image
Marko Vešović - proslava naslova prvaka s Rijekom 2018. godine
SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

I u Legiji je Vešović bio jedan od najboljih igrača, no sve se promijenilo prošle godine, kada je doživio tešku ozljedu koljena na utakmici protiv Slaska. Oporavak se odužio, a kada se vratio u pogon nije više imao prijašnji status. Sada Vešović igra za rezervnu momčad, no Poljaci mu ne planiraju ponuditi novi ugovor što je na Instagramu u dramatičnom tonu prokomentirala njegova supruga Tamara.

Situacija nije nimalo lijepa, ogorčenje veliko...

"Kada se najbolji nogometaš ozlijedi zato što daje 101 posto za svoj klub, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku - je li to obitelj? Kada mu kažete da ne možete pokriti troškove operacije i rehabilitacije, je li to obitelj? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman 80 posto zato što vi nemate liječnika - je li to obitelj? Kada mu kažete da prvo mora igrati četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvu momčad, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minute - je li to obitelj", poruka je klubu iz obitelji Vešović.

image
MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix

Linker
12. travanj 2024 03:31