Ante Palaversa u slavlju sa suigračima iz Kortrijka

 BRUNO FAHY Belga Via Afp
OTKRIVAJU PORTUGALCI

Bivši hajdukovac dio velike razmjene Manchester Cityja! Bio je zvijezda u Splitu, uskoro ide u slavni klub?

Sprema se zanimljiva razmjena, u kombinaciji je više igrača, ali i 40 milijuna eura!
Piše: SNObjavljeno: 22. ožujak 2022. 15:15

Portugalska A Bola otkrila je veliki plan Manchester Cityja, a u kombinacijama koje su osvanule na naslovnoj stranici ove ugledne sportske novine nalazi se i jedan Hrvat.

Prema saznanjima spomenutog medija, Pep Guardiola i njegovi 'Građani' učinit će sve da u svoje redove namame Matheusa Nunesa, 23-godišnjeg portugalskog reprezentativca i veznjaka tamošnjeg velikana Sportinga.

Međutim, nogometaš rođen u Rio de Janeiru neće biti jeftin, ali ni nimalo lagan zadatak za čelnike engleskog velikana...

Prema pisanju A Bole, City je već pripremio bogatu ponudu koja uključuje 40 milijuna eura, Pedra Porra, igrača koji je već na posudbi u Sportingu, zatim Tallesa Magna koji igra za New York City i - Antu Palaversu.

image

Ante Palaversa u dresu Kortrijka

BELGA/DDP USA/PROFIMEDIA

Hrvatski U-21 reprezentativac i nekadašnja zvijezda Hajduka igrač je Manchester Cityja na posudbi u belgijskom Kortrijku. Mladi 21-godišnji Splićanin danas prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura, a u dresu Kortrijka je dosad odigrao 42 utakmice pritom upisavši tri pogotka i tri asistencije.

Podsjetimo, kada je prelazio iz splitskoga Hajduka, za Antu su Građani izdvojili 6.3 milijuna eura.

image

Ante Palaversa u dresu Hajduka

VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

Linker
06. svibanj 2024 22:58