Alexander Pohl/shutterstock Editorial/profimedia
NIŠTA MU NE IDE

Bivši igrač Bayerna nema sreće: Dva puta mu djevojku oteli suigrači, a zbog jedne je bio i u zatvoru

Pored ljubavi, bivši desni bek Bayerna nema sreće ni u građevinskom poslu kojim se sada bavi
Piše: SNObjavljeno: 10. veljača 2023. 23:16

Chrisitan Lell je u karijeri igrao za Köln, Levande, Herthu i Bayern, a iako mu karijera uopće nije bila loša, izuzev promašenog gola s pola metra po kojem ga i danas pamte, odnosi sa suigračima mu nisu bili najbolji i to zbog ljubavnih jada koje su mu zadali. Čak dvojica su mu otela žene, a sreće u ljubavi nije imao ni nakon nogometne karijere.

Igrao je za Bayern, osvojio osam trofeja, nastupao u Ligi prvaka, a onda se s 30 godina umirovio od nogometa. U ljubavi nije imao previše sreće. Prvu djevojku mu je oteo suigrač iz Bayerna Michael Ballack koji je zaveo Daniellu Aumann koja je bila u vezi baš sa Lellom.

"Ballack ulazi u privatne živote drugim ljudima i uništava ih bez razmišljanja. Možda tako razmišljaš kad si kapetan Njemačke", rekao je tada razočarani Lell.

Baš kad je prebolio Daniellu s kojom je bio i kratko u braku, Lell se skrasio sa Melanie Rickinger i potpisao za španjolski Levante. Pomislio je kako je napokon našao mir, no onda je došao Mesut Özil i odveo Melanie u krevet i još jednom Lella bacio u očaj.

Lell je kasnije Melanie opisao kao zmiju i ubojicu veza, a onda ju zamijenio Playboyjevom zečicom Sissi Fahrenschon s kojom također nije imao sreće. Veza nije dugo trajala, a najviše problema s ljubavi imao je u siječnju 2014. kada je zbog žena završio i u zatvoru.

Bivša ga je supruga optužila za nasilje u obitelji pa je ubrzo priveden. Sve to je izgleda ostavilo traga na njemu pa je pribjegao i drogama, a policija je na njegovom imanju 2018. godine pronašla kokain.

Nakon što je objesio kopačke o klin, pokušao se baciti u građevinu. Otvorio je građevinsku firmu, no i to ne ide kako je on zamislio. Posao je pokrenuo 2018. godine, a 2021. godine je počeo preuređivati jednu zgradu u Münchenu koja još uvijek nije dovršena. Možda mu je barem u ljubavi krenulo jer je u kolovozu prošle godine snimljen s izvjesnom Ottom s kojom, barem za sad, nema problema.



GLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Zbog čega Hajduk nije favorit protiv Varaždina? Jesu li Splićani trebali vratiti na Poljud Tonija Teklića? Koji je pravi nasljednik Mislava Oršića u Dinamu? Može li Zoran Zekić iznenaditi Osijek? Odgovore na ta i sva druga pitanja u vezi 21. kola SuperSport HNL potražite u novom izdanju ‘VAR sobe‘ s Ilijom Lončarevićem:

Linker
29. travanj 2024 19:48