Marko Livaja i Vinicius Tobias 

 DAMIR KRAJAC Cropix
POKAZAO DNK TEST

Bivši igrač Reala postao baksuz godine? Tetovirao ime djeteta pa saznao gorku istinu: ‘Bila sam s drugim...‘

Ovoga ljeta igrao u pripremnoj utakmici u kojoj su nogometaši Šahtara i Hajduka remizirali
Piše: SNObjavljeno: 18. listopad 2024. 20:19

Bivši igrač Real Madrida Vinicius Tobias ovog je tjedna punio naslovnice tabloida, no - na njegovu žalost - razlog za to ima najmanje veze s nogometom. Naime, tetovirao si je ime bebe za koju je mislio da je njegovo dijete, da bi mu potom njegova bivša djevojka otkrila da beba nije njegova.

Brazilski bočni branič, koji je dvije godine proveo na posudbi u Kraljevskom klubu, trenutno (ponovno) igra u ukrajinskoj Premier ligi za Šahtar iz Donjecka u koji je prvotno stigao 2022. godine.

image
FEDERICO TITONE Anadolu Via Afp

Ingrid Lima je 8. listopada rodila kćerkicu Maiteu dok je Vinicius Tobias boravio u Europi.

Tobias je odlučio tetovirati Maiteino ime na ruku - kako bi prigodno obilježio najsretniji događaj u životu - zajedno s riječima ‘te amo‘ što znači ‘volim te‘ na portugalskom.

Međutim, njegova bivša djevojka, influencerica, tada je na Instagramu podijelila objavu u kojoj stoji da Tobias nije otac njezine kćeri. Nevolja je tim veća što na svome profilu ima 104.000 pratitelja.

Otkrila je da se nakon razlaza s Tobiasom prije nekog vremena spetljala s drugim muškarcem. Odlučeno je da će Lima napraviti test očinstva koji je pokazao da Maite nije Tobiasova kći.

"Vinicius i ja već neko vrijeme nismo zajedno. Za to vrijeme bila sam s nekim drugim u vezi, a u drugoj vezi bio je i on. Oboje smo nastavili sa svojim životima. U međuvremenu je naišla Maite. Odlučili smo napraviti DNK test koji je pokazao da Maite nije njegova kći."

Sa samo 20 godina Tobias je potpisao za Šahtar nakon što je prešao iz brazilskog Internacionala. S Real Madridom je uspio dogovoriti posudbu, međutim ondje nije dobio pravu priliku. Upisao je samo jedan nastup tijekom dvije godine u glavnom gradu Španjolske.

Zanimljivost za hrvatske navijače jest i da je Vinicius Tobias ovoga ljeta igrao u pripremnoj utakmici u kojoj su nogometaši Šahtara i Hajduka remizirali 1:1.

image

Ismael Diallo, Tobias Vinicius

DAMIR KRAJAC Cropix

Linker
18. listopad 2024 21:28