Dejan Lovren i Mamadou Sakho

 Paul Ellis/AFP/Profimedia
SLOM ŽIVACA

Bivši Lovrenov suigrač potpuno poludio: 27 godina starijeg trenera bacio na tlo, prijeti mu otkaz

Šezdesetogodišnji trener rekao mu je da na njega ne računa još tijekom ljeta
Piše: SNObjavljeno: 25. listopad 2023. 12:44

Prije šest godina branio je boje Liverpoola, a danas je član francuskog prvoligaša Montpelliera i na rubu je otkaza zbog fizičkog napada na 27 godina starijeg trenera.

U francuskim medijima osvanula je vijest kako se Mamadou Sakho u utorak navečer fizički obračunao s trenerom Montpelliera, Armencem Michelom Der Zakarianom. Ovaj 33-godišnji stoper u Premier ligi je igrao osam godina, braneći boje Liverpoola u kojem, je bio suigrač našeg Dejana Lovrena i Crystal Palacea, a u Francusku se preselio 2021. godine.

L‘Equipe navodi kako je Sakho zgrabio Der Zakariana za ovratnik i bacio ga na tlo pred nekolicinom svjedoka. Navodno je povod bila činjenica da Der Zakarian nije dosudio prekršaj na Sakhu tijekom trening utakmice u kojoj je dijelio pravdu.

Iznervirani Sakho je nakon nesviranog prekršaja krenuo prema izlaznim vratima, a nakon što mu je trener rekao da trening nije završen, ovaj je potpuno ‘poludio‘ i srušio ga na tlo. Igrači i članovi stručnog stožera brzo su reagirali i spriječili daljnju eskalaciju sukoba, a bijesni Der Zakarian je frustraciju izbacio lupajući po zidovima i vratima.

O cijelom slučaju dvojac se zasad odbio očitovati, ali bivšem igraču Liverpoola prijeti teška kazna, potencijalni otkaz.

Šezdesetogodišnji trener rekao je Sakhu da na njega ne računa još tijekom ljeta, ali francuski stoper nije uspio realizirati transfer. Ove je sezone upisao jedan nastup u francuskom prvenstvu, ušavši kao zamjena s klupe.

Iza Montpelliera je slab start u francuskom prvenstvu u kojem su upisali svega devet bodova u prvih osam utakmica, te trenutno zauzimaju 14. mjesto na ljestvici.

Linker
19. lipanj 2024 23:34