Josip Ćalušić
 TSC Bačka Topola (Facebook)
POTPISAO NA 2 GODINE

Bivši mladi hrvatski reprezentativac karijeru nastavlja u Srbiji: ‘Prošao sam cijelu Dinamovu školu...‘

‘Hvala upravi kluba što su me prepoznali i doveli, iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja‘
Piše: SNObjavljeno: 31. svibanj 2021. 18:10

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske u mlađim kategorijama, Josip Ćalušić, od iduće sezone igrat će u srpskoj Superligi, odnosno za TSC iz Bačke Topole.

TSC je prošlu sezonu završio na petom mjestu, a 27-godišnjeg stopera doveli su iz slovenskog Celja s kojim je u svojoj prvoj sezoni osvojio naslov tamošnjeg prvaka, dok je prošlu završio na sedmom mjestu.

Ćalušić je potpisao ugovor na dvije godine, a riječ je, podsjetimo, o igraču koji je dobar dio karijere proveo pod ugovorom sa zagrebačkim Dinamom u koji je stigao iz NK Omladinca.

Za seniorsku momčad hrvatskog prvaka ovaj je rođeni Splićanin odigrao osam utakmica pritom upisavši jedan pogodak. 15 nastupa imao je za Dinamo II, 29 za Lokomotivu, a 33 za Sesvete. U Celju je najčešće bio na terenu te je za slovenskog prvoligaša upisao ukupno 54 nastupa.

Ćalušić je nastupao za sve mlađe uzraste hrvatske nogometne reprezentacije (od U-15 do U-21).

"Zadovoljan sam što sam došao u TSC. Hvala upravi kluba što su me prepoznali i doveli i iskreno se nadam da ću opravdati očekivanja. Prošao sam cijelu Dinamovu školu, igrao sam za njih, kao i za slovensko Celje. Radujem se početku nove sezone u novoj i ovako profesionalnoj momčadi", rekao je Ćalušić prema pisanjima RTV.rs portala.

Linker
07. rujan 2024 06:32