JAKOV PRKIC/CROPIX
STANJE U OBITELJI JE DOBRO

Bivši nogometaš Hajduka pozitivan na koronu: ‘U izolaciji sam, ali želim prekinuti sve dezinformacije‘

Njegova supruga i sin bili su pozitivni, ali je zadnji njihov nalaz ipak bio negativan.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. lipanj 2020. 17:41

Bivši nogometaš Hajduka i nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Avdija Vršajević pozitivan je na koronavirus, prenijeli su BiH-mediji ove subote. Isto je potvrdio i sam igrač na svom Instagram-profilu.

- Želim se oglasiti kako bih zaustavio dezinformacije o situaciji s Covid-19. U izolaciji sam zbog pozitivnog testa. Sve je pod kontrolom bez pojave intenzivnijih simptoma te se nadam brzom oporavku kako bih bio uz svoju obitelj i svoju momčad - rekao je nogometaš koji nastupa za turski Akhisarspor.

On je jedan od 12 igrača koji su pozitivni na koronu iz njegova kluba, a da stvar bude gora, pozitivni su bili i njegova supruga Lejla te njihov sin. Iako, njihovi su zadnji testovi bili negativni, ali za potpuno izlječenje trebat će pričekati nalaz drugog testiranja.

- Želim reći da mi je žao što nisam sa svojom momčadi te im iskazujem punu podršku, ali ne sumnjam da će postići željeni uspjeh kroz nadolazeće utakmice. Smatram da je bitno naglasiti i to da su moja supruga i sin negativni na Covid-19 te bih ovom prilikom zamolio da se prestanu širiti dezinformacije. Najbolja podrška je da neistinu ne predstavljate istinom - rekao je još Vršajević.

Linker
15. svibanj 2024 16:37