Anđela Šimac i Lirim Kastrati imaju kćer

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
CVATE LJUBAV

Bivši topnik Dinama pomirio se sa Instagram-zvijezdom? Profil prezgodne manekenke otkriva puno toga...

Nekadašnji napadač Dinama je izgleda izgladio nesporazume na ljubavnom planu.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. studeni 2022. 11:00

Kosovski nogometaš i nekadašnja zvijezda Dinama Lirim Kastrati se izgleda pomirio sa svojom djevojkom Anđelom Šimac. Sinjska manekenka je s nogometašem prekinula prošlog ljeta, a kao razlog prekida oboje su naveli ‘različite životne stilove‘.

Izgleda da će se 25-godišnjakinja i 22-godišnjak, koji iz svoje veze imaju i kćer Indiah, sada pomiriti. Glasine o pomirenju je pokrenula sama Sinjanka koja je na svojem Instagramu Kastratiju čestitala na golu koji je zabio za Mol Fehervar u kojem sada zarađuje za kruh.

Anđela je u opisu svojeg Instagram profila napisala i slova L i I što izgleda označava imena Lirima i Indiah. Anđela tako daje podršku nogometašu koji je u Hrvatsku stigao iz Škendije na ljeto 2017. godine kada ga je dovela Lokomotiva.

Dobre igre u dresu Lokosa su ga dovele do Dinama gdje ga je 2021. godine kupila varšavska Legija koja je za njega izdvojila 1.3 milijuna eura, a onda ga za godinu dana proslijedila mađarskom Mol Fehervaru gdje danas igra. Spominjao se i njegov povratak u SuperSport HNL, točnije dolazak u Rijeku prošlog ljeta, no taj posao nije realiziran.

Što se tiče Anđele, ona se bavi modelingom, a popularna je i na društvenim mrežama gdje svoje fanove često počasti vrućim fotografijama. Na Instagramu ju prati 117.000 fanova, a osim slova L i I uz srce u opisu profila, na njemu nema spomena Kastratija niti njihove zajedniče kćerke.

Linker
29. ožujak 2024 19:43