Hakim Ziyech
 MASSIMILIANO FERRARO Nurphoto Via Afp
‘TO NEĆU TOLERIRATI‘

Bivši trener Dinama šokiran! Iz reprezentacije izbacio zvijezdu Chelseaja: ‘Ovo još nisam doživio‘

‘Za mene je nacionalni tim svetinja i nitko se ne smije s tim poigravati‘
Piše: SNObjavljeno: 02. rujan 2021. 12:48

Nekadašnji trener zagrebačkog Dinama, a danas izbornik Maroka, Vahid Halilhodžić, iz reprezentacije je izbacio zvijezdu Chelseaja Hakima Ziyecha.

Ugledni bosanskohercegovački stručnjak očito je izgubio strpljenje s ponekad problematičnim veznjakom kojeg je odlučio izostaviti s popisa za utakmice sa Sudanom i Gvinejom. Ziyechu je, dakle, poslana jasna poruka i prijeti mu propuštanje Svjetskog prvenstva. Ako, naravno, Maroko izbori plasman u Katar.

image
LOIC VENANCE Afp

"Po prvi sam u trenerskoj karijeri vidio da jedan reprezentativac odbija igrati i da se pretvara da je ozlijeđen. Liječnici su bili jasni i poručili da može igrati prijateljski meč s Ganom, ali je on to odbio. Potom je odbio i zagrijavanje te ulazak u igru jer je bio zamjena. Takvo ponašanje ne prihvaćam. Ili si 100 posto tu ili nisi nikako, poručio je Halilhodžić prema pisanju portala SportSport.ba pa dodao:

"Na posljednja dva okupljanja nije bio discipliniran. Ne izgleda mi kao igrač koji želi mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. To neću tolerirati."

Što se još događalo?

"Kasnio je na okupljanje i odbio je trenirati. Nakon toga nije bilo smisla raspravljati i odgovor zašto ga nema je jasan. Za mene je nacionalni tim svetinja i nitko se ne smije igrati s tim. Ovo nije ponašanje jednog lidera tima", zaključio je Halilhodžić.

Linker
20. travanj 2024 23:19