Igor Štimac

 Nikku/Xinhua News/Profimedia
INTRIGANTNA PONUDA

Bivši trener Hajduka o ‘pretpozivu‘ Igora Štimca: ‘Ne žurim, ali može se dogoditi da odem za njime‘

"Sad bi se budžet mogao ponovno proširiti i Igor mi je to nagovijestio", kaže Mišo Krstičević
Piše: Slaven Alfirević/Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. lipanj 2023. 08:32

Halo, Ploče. Nazvali smo Mišu Krstičevića koji je prošlog proljeća više nego uspješno vodio klub iz svoga mjesta, domaći Jadran LP, čekajući inozemni angažman. Jadran se vinuo visoko, pod ravnanjem bivšeg trenera Hajduka, ali nije imao licenciju, uvjete za plasman u viši rang, piše Slobodna Dalmacija.

A sad se javio Igor Štimac, stari prijatelj, suradnik i šef u stručnom stožeru Indije u kojemu bi najradije ponovno vidio svoga Mišu. Radili su puno zajedno... Uostalom, sveo što nam Krstičević kaže:

- Dvaput sam već bio s Igorom i s njima u Indiji, radili smo treninge, planove priprema, snimao sam i protivnike s kojima smo igrali u kvalifikacijama. Onda se stožer suzio, u doba korone nije bilo više toliko mjesta ni mogućnosti, vratio sam se doma. Sad bi se budžet mogao ponovno proširiti i Igor mi je to nagovijestio. Vidjet ćemo, daleko je još do realizacije, ali može se dogoditi da odem u Indiju opet za njima - rekao je Krstičević.

image

Mišo Krstičević

PAUN PAUNOVIĆ/Cropix

Nogometnu reprezentaciju Indije vodi Igor Štimac, sekundiraju mu trener vratara Frane Srdarev i stručnjak za kondiciju prof. Luka Radman, za Mišu Krstičevića opet bi se otvorilo mjesto pomoćnika u srpnju. Stigao je - da tako kažemo - pretpoziv.

- Ne žurim, niti moram žuriti. Sve je to još u kombinacijama. Moguće je, ali pričekajmo - Krstičević više voli puno raditi, nego puno toga pričati ili najavljivati.

Odigrali ste sjajno proljeće, pitamo ga.

- Šteta što nismo imali uvjete za skok u viši rang.

Nikola Marić je briljirao?

- Dao je puno golova i sad je prešao u Zrinjski iz Mostara. Sjajan je bio i Leonardo Petrović, ja u njemu vidim prvoligaški kapacitet. Inače je bio član Hajduka kod nas na posudbi - Krstičević uvijek ponudi zanimljivosti.

Linker
03. svibanj 2024 02:03