Ricardo Moniz

 Screenshot
LJUTI RODITELJ

Bivši trener Slaven Belupa u središtu skandala: Otac igrača kojeg je zamijenio gađao ga kišobranom s tribine

Moniz je svoj potez objasnio time što nije bio zadovoljan Bajramijevim zalaganjem u obrani
Piše: SNObjavljeno: 20. kolovoz 2024. 11:55

Nekadašnji trener Slaven Belupa, Ricardo Moniz našao se u središtu velikog skandala. On je sa svojim sadašnjim klubom Zürichom u švicarskom Kupu gostovao kod niželigaša Zug 94. Zürich je slavio 2:0, ali nakon utakmice tema je samo skandal iz drugog poluvremena.

Moniz je u 80. minuti iz igre izvadio Labinota Bajramija koji je ušao samo 18 minuta ranije. Moniz je svoj potez objasnio time što nije bio zadovoljan Bajramijevim zalaganjem u obrani. Nije to prvi put da Moniz koristi ovakve poteze kako bi dobio reakciju od svoje momčadi.

Bajramiju se ovaj potez nije svidio te je samo bijesno projurio pokraj Moniza, izvrijeđao ga i otišao u svlačionicu. Ipak, glavna tema svih medija je ono što je uslijedilo koju minutu nakon toga.

Tada je kraj Moniza proletio kišobran kojeg je bacio netko s tribina. Kasnije se saznalo da je to bio Bajramijev otac revoltiran time što je Moniz izvadio njegovog sina.

- Nikada nisam doživio ovako nešto. Ovo je najcrnije poglavlje moje karijere. Moram sada dobro razmisliti hoću li ostati u Zurichu. Ne mogu ostati ovdje ako će mi sigurnost obitelji biti ugrožena. Oštri predmet promašio me za samo par centimetara - rekao je Moniz nakon incidenta.

Linker
05. rujan 2024 11:16