MARKUS SCHOLZ Dpa Picture-alliance Via Afp
JAKO LOŠA SITUACIJA

Bivši Vatreni poludio zbog uvjeta u klubu: ‘Nemamo žarulje ni tuševe, zar nismo mi u Njemačkoj?‘

Bivši hrvatski reprezentativac nije zadovoljan s odnosom vlasti u Hamburgu prema njegovoj Croatiji
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. rujan 2022. 17:28

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić se prije devet godina oprostio od igračke karijere, no bez nogometa i dalje ne može. Klasnić je imao problema s bubrezima i komplikacija kod transplatacije, a pokupio je i virus zbog kojeg je ostao i bez kose, ali i dalje ne odustaje od sporta.

Bivši Vatreni živi u Hamburgu gdje igra za veterane tamošnje Croatije, kluba koji su osnovali iseljenici iz Hrvatske. Novinar Bilda je razgovarao s Klanićem koji se požalio kako njegov sadašnji klub ima užasne uvjete i nema nikakvu podršku od grada, a teren dijele s poljskom Polonijom.

"Ovo što nam rade je bezobrazno. Na igralištu su nosači za reflektore i sva infrastruktura, ali nikako da montiraju žarulje da ti reflektori i imaju funckiju. Govore nam da će nam dati svjetlo, a nedaju ga. Mi ga trebamo i to sada. Povraća mi se od takvog odnosa grada prema nama", rekao je Klasnić novinaru Bilda pa nastavio:

"Ne govorim ja samo o nama starijima. Ovdje treniraju i djeca. Neka nadležni hitno dođu ovdje i instaliraju svjetla i upale ih. Uz igralište nemamo ni tuševe ni svlačionice pa se do gola skidamo na klupi za rezerve. Pa kakvi su to uvjeti? Zar nismo mi u Njemačkoj?", zapitao se Klasnić koji je u karijeri igrao za Werder, Nantes, St. Pauli i Bolton, a dubok trag je ostavio u hrvatskoj reprezentaciji za koju je u 41 utakmicu zabio 12 golova.

Linker
30. travanj 2024 11:21