AFP/Profimedia
NEPOZVANI GOSTI

Bizarne scene iz Saudijske Arabije: Dok je Ronaldo punio mrežu, na tribinama se događao biblijski užas

Skakavci su plazili i skakali po navijačima na stadionu King Abdul Aziz
Piše: SNObjavljeno: 10. veljača 2023. 10:01

Cristiano Ronaldo je na gostovanju njegovog Al Nassra kod Al Wehde zabio sva četiri gola na utakmici i tako svojem klubu donio nova tri boda, ali njegovu sjajnu izvedbu na terenu pokvarile su pomalo biblijske scene koje su se odvijale na tribini.

Na stadionu se okupilo nešto više od 27.000 navijača kojima praćenje utakmice nije bilo nimalo ugodno. Na dijelu tribina King Abdul Aziz stadiona u Mekki se najednom pojavila najezda skakavaca koji su ubrzo preplavili tribinu te plazili i skakali po navijačima.

Ronaldu pak ovo nije prvi put da je na jednom susretu zabio četiri gola. Napravio je to i u dresu Real Madrida i u dresu portugalske reprezentacije i to nekoliko puta. S Realom mu je to uspjelo protiv Racinga, Seville, Elchea, Granade, Espanyola, Malmoa, Celte i Girone, a s Portugalom protiv Litve i Andore.

U saudijskoj Pro ligi je tako stigao do brojke od pet pogodaka, a prvi strijelac Talisca ima osam golova više. Nema sumnje da će ga Ronaldo kad tad prestići.



GLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Zbog čega Hajduk nije favorit protiv Varaždina? Jesu li Splićani trebali vratiti na Poljud Tonija Teklića? Koji je pravi nasljednik Mislava Oršića u Dinamu? Može li Zoran Zekić iznenaditi Osijek? Odgovore na ta i sva druga pitanja u vezi 21. kola SuperSport HNL potražite u novom izdanju ‘VAR sobe‘ s Ilijom Lončarevićem:

Linker
19. travanj 2024 07:50