Srdjan Vrancic / CROPIX
MOŽE BIRATI

BJELICA MOŽE DOVESTI BIVŠEG IGRAČA DINAMA Fenerbahče je tvrd u pregovorima, a sad se uplela i reprezentacija koja silno želi Nenada za izbornika?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2020. 10:32

Nenad Bjelica neiscrpna je tema za turske medije u kontekstu angažmana, potencijalnog angažmana u Fenerbahčeu, pa se tako iz dana u dan, ponekad i iz sata u sat, pojavljuju nove informacije...

Tako su jedne novine u cijelu priču uplele i Marija Šituma, 28-godišnjeg bivšeg igrača Dinama, a kojeg je u siječnju angažirao Robert Prosinečki u Kayserisporu. Kako Fenerbahče navodno ne želi angažirati skupe strane nogometaše u sljedećem razdoblju, jer će treneru ponuditi izdašan novi ugovor, tako dolaze sve opcije u igru, posebice s igračima koji su jeftini, ili su već u Turskoj i Bjelica ih poznaje.

Krasnodar Persun / CROPIX
CROPIX

A upravo je jedan takav Mario Šitum, koji je igrao u Speziji, Lechu, a od siječnja je u turskoj ligi.

Isto tako neki mediji u Turskoj spominju i zainteresiranost Azerbajdžana koji traži novog izbornika. Navodno mu nude milijun i pol eura godišnje.

Manchester, Engleska, 011019. 
Stadion Etihad. 
UEFA Lige prvaka, skupina C, 2. kolo, 
Manchester City - GNK Dinamo. 
Na fotografiji: Nenad Bjelica, Josep Guardiola.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Fenerbahče je navodno iznenađen visokim zahtjevi.ma bivšeg trenera Dinama, odnosno trogodišnjim ugovorom kojeg želi potpisati, što nije neobično jer Bjelica traži vrijeme da - posloži stvari.

No istanbulski poslodavac, što i nije neka novost za tamošnje prilike, nije baš strpljiv, zato su mu i složili ugovor po kojem već u prvih devet utakmica mora imati najmanje pet pobjeda ako želi preživjeti "kvalifikacije" za sljedeću sezonu.

Zagreb, 070319.
Stadion Maksimir.
Dinamo -  Benfica, utakmica 1/8 finala UEFA Europa Liga.
Na fotografiji: Mario Situm.
Foto: Goran Mehkek / CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX

Linker
19. travanj 2024 16:28