ABDULHAMID HOSBAS Anadolu Agency Via Afp
IZJAVE NAKON ŠOKA

Bjelica odgovorio legendarnom vrataru: ‘Lako je biti general poslije bitke. Na temelju čega to zaključujete?‘

Hrvatski stručnjak osvrnuo se na bolan poraz i veliki preokret u kojem je ostao bez bodova
Piše: SNObjavljeno: 26. rujan 2023. 13:02

Pogled na semafor otkrivao je prednost od 0:2 i naizgled komfornu situaciju u lovu na četvrtu prvenstvenu pobjedu Nenada Bjelice. Igrala se, naime, u Mersinu 72. minuta, a pogocima Edina Višće (44.) i Paula Onuachua (62.) gosti iz Trabzona bili su na korak do nova tri boda, ali onda je uslijedio niz šokova koji je sastav hrvatskog trenera u ponedjeljak ostavio bez ičega.

Prvo je veznjak iz Hondurasa Rigoberto Rivas u 72. prepolovio prednost Trabzonspora, onda je kamerunski napadač Didier Lamkel Ze u 88. poravnao rezultat, a za potpuni preokret Hatayspora u sedmoj minuti sudačke nadoknade pobrinuo se Nigerijac Fisayo Dele-Bashiru.

- Čestitam Hataysporu. Odigrali smo jako dobrih 70 minuta, poveli 0:2, ali ne znam što se dogodilo nakon toga. Pali smo i nažalost izgubili utakmicu. Takve se stvari momčadi kao što je Trabzonspor definitivno ne bi trebale događati - komentar je Nenada Bjelice koji prenosi turski Aspor.

Turski mediji citiraju i Volkana Demirela, bivšeg vratara Turske i legendu Fenerbahçea, a danas trenera Hatayspora.

- Znali smo da će igra Trabzonspora pasti nakon 65. minute - rekao je, između ostalog, Demirel, a portal Aksam.com potom je prenio i Bjeličin odgovor na te riječi:

- To su samo komentari. Lako je biti general poslije bitke. Treba i argumentirati neke stvari. Na temelju čega su došli do tog zaključka? U kojoj je to utakmici naša momčad imala problema u zadnjim minutama te pala u igri? Možda se može računati samo utakmica protiv Antalyaspora, ali to nismo doživjeli u niti jednoj drugoj. Recimo, niti onoj protiv Beşiktaşa. Naš protivnik ovoga je puta imao puno sreće. Tri udarca u okvir gola i tri pogotka... Povijest uvijek pišu pobjednici. To je tako - zaključio je Bjelica.

Standings provided by Sofascore
Linker
10. svibanj 2024 10:31