Nenad Bjelica i Goran Tomić
 
 VLADO KOS/CROPIX Cropix
IZNENAĐENJE ZA OSIJEK

Bjelica: ‘Ovo je neka nova Rijeka, ali mi smo bili nešto bolji...‘; Goran Tomić otkrio što je presudilo

‘Nije nas Rijeka iznenadila, sve smo znali‘, kaže Nenad Bjelica nakon ispadanja iz Kupa.
Piše: Darko Ružić/SNObjavljeno: 03. ožujak 2021. 17:37

Aktualni osvajači Rabuzinovog "Sunca" nogometaši Rijeke slavili su s 2:1 na gostovanju u Osijeku u prvoj četvrtfinalnoj utakmici ovogodišnjeg izdanja Hrvatskog kupa odigranoj u osječkom Gradskom vrtu.

Gosti su do vodećeg pogotka došli u 7. minuti, a strijelac je bio Robert Murić. Osijek je izjednačio u 14. minuti preko kapetana Mile Škorića. U 35. minuti Mierezov udarac iz kaznenog udarca obranio je vratar Rijeke Nevistić. Pobjednički pogodak za Rijeku postigao je ponovno Murić iskoristivši kazneni udarac u 71. minuti.

Novi trener Goran Tomić sjajno je startao na klupi Rijeke.

"Presudila je naša velika želja. Moji su igrači nastupili s puno vjere u sebe, s velikom energijom i iskazali zajedništvo. Sve nas je to nagradilo i izborili smo lijep uspijeh. Malo smo zajedno, ali kako sam rekao uvjerio sam se da imamo kvalitete i da možemo sa samopouzdanjem ostvarivati željene rezultate", rekao je Tomić.

Nenad Bjelica objasnio je što je presudilo utakmicu u Gradskom vrtu.

"Nije nas Rijeka iznenadila, sve smo znali, to je dobra momčad, što je i pokazala, a uvijek kad novi trener dođe, dolazi i nova energija. Rijeka je bitno drugačija nego prije desetak dana. Utakmica je bila izjednačena, odlučili su detalji, naš promašeni penal, njihov zabijen. Rezultat je mogao otići i na našu stranu, kao što je otišao na riječku. Imali smo dvije sjajne prigode nakon poravnanja. Nismo ih iskoristili i dogodilo se to što se dogodilo. To je nogomet. Bili smo, po meni, nešto bolji, ali neprecizni, nije ovaj puta išlo kako smo htjeli. Nema nam druge sada nego okrenuti se idućoj prvenstvenoj utakmici".

Linker
25. travanj 2024 19:10