Marco Luzzani Getty Images
SADA JE I SLUŽBENO

BOBAN DOBIO OTKAZ U MILANU! LEGENDA VATRENIH NAKON DEVET MJESECI NAPUŠTA SAN SIRO 'Zahvaljujemo se Zvoni na suradnji i želimo mu sve najbolje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2020. 19:55

Priča koja se najavljivala danima sada je dobila svoju službenu potvrdu, Zvonimir Boban dobio je otkaz u Milanu. Iako su prve informacije govorile kako će sastanak u klubu biti održan u ponedjeljak izgleda kako su u Milanu odlučili ubrzati stvari.

Negdašnji kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i igračka legenda kluba sa San Sira je u prošlotjednom intervjuu talijanskoj Gazzetti rekao kako vlasništvo kluba radi iza leđa njemu i Maldiniju kao kreatorima sportske politike. To se Gazidisu nije svidjelo pa je, kako pišu Talijani, odlučio povući radikalan potez.

- Milan može potvditi kako je obavijestio Zvonimira Bobana o raskidu suradnje. Klub se zahvaljuje Zvonimiru na suradnji u posljednjih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u budućnosti i njegovoj karijeri. Klub će nastaviti podržavati glavnog trenera Stefana Piolija i ostatak momčadi u preostalim utakmicama ove sezone. Ambijcije i dalje ostaju iste, a to je vratiti se u vrh europskog nogometa i ulagati u klub odgovorno i u skladu s financijskim Fair Playem - stoji u službenom priopćenju kluba, a javio se i sam izvršni dirketor Gazidis.

VERONA, ITALY - SEPTEMBER 15:  Zvonimir Boban of AC Milan  looks on during the Serie A match between Hellas Verona and AC Milan at Stadio Marcantonio Bentegodi on September 15, 2019 in Verona, Italy.  (Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)
Alessandro Sabattini/Getty Images

- Zahvaljujemo se Zvnoi za njegov posao u posljednjih devet mjeseci i želimo mu sve najbolje u budućim podhvatima. Sada se moramo okrenuti nogometu i onome što nam slijedi. Pioli i njegov stožer rade odličan posao i imaju našu punu podršku.

Linker
13. svibanj 2024 07:33