Borna Barišić
 STUART WALLACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Stuart Wallace/Shutterstock Editorial/Profimedia
NIŠTA OD TRANSFERA

Borna Barišić ne napušta Glasgow! Evo istine o njegovom odnosu s Romom, javio nam se i član obitelji

‘Vijest o njegovom odlasku u Romu potpuno je netočna‘, kažu iz obitelji Barišić.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2021. 23:17

Dakako da je jedna od glavnih nogometnih vijesti dana bila da Borna Barišić, reprezentativac Hrvatske iz Glasgow Rangersa, odlazi u Romu. No, na žalost od toga nema ništa.

- Niti je sam Borna vodio razgovore, još manje pregovore bilo s kim iz Rome. Ni Rangers ni Roma nisu to činili, a ni u Bornino ime nitko od njegovih ljudi koji skrbe o njegovoj karijeri. Dakle, vijest o njegovom odlasku u Romu je potpuno netočna, dezinformacija. Da je drugačije, iskreno bi kazali - uz napomenu da ga u tekstu ne spominjemo kazao nam je jedan od onih Borni Barišiću najbližih, član njegove najuže obitelji.

Dakle, Borna Barišić ne ide u Romu, taj transfer nije ni u začetku, ali naš reprezentativac je definitivno zanimljiv ne samo mnogim klubovima već i medijima. Svaka se vijest uz njega, iako i netočna i na istini neutemeljena, pozorno prati. Od svega je ipak najbitnije da za svoj klub, Glasgow Rangers, igra dobro i da ga zdravlje jednako tako služi. I večer nakon derbija škotskog prvenstva sa Celticom, u kojem je bio asistent gola svoje momčadi za pobjedu, sjeo je u zrakoplov za Hrvatsku bezbrižan i neopterećen pričama o svojoj selidbi iz Škotske u Italiju.

Linker
21. travanj 2024 11:01