Mustafa Kučuković (desno) u dresu HSV-a 2005. godine
 DAVID HECKER Ddp Images Via Afp
S ONE STRANE ZAKONA

Bosanac koji je igrao u reprezentaciji s Neuerom i Hummelsom u zatvoru! Optužen za prodaju 300 kg droge

Za vrijeme prošlogodišnjeg lockdowna prodavao je marihuanu, hašiš i kokain.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. ožujak 2021. 09:24

Mustafa Kučuković, danas 34-godišnjak rodom iz Bosanskog Novog prije kakvih 15-tak godina bio je proglašavan za velikog talenta BiH-nogometa. Nakon što je prošao kompletan omladinski pogon Schalkea, 2004. ga je u HSV doveo veliki Sergej Barbarez.

Htjeli su ga tada mnogi u Europi, bio je taj napadač i u redovima njemačkih U-19 i U-21 nacionalnih reprezentacija... Igrao s imenima kao što su Neuer, Khedira i Hummels... Već slutite da će priča odjednom krenuti nizbrdo? Tako je.

Nije se Kučuković ostvario, nakon svega dvadesetak nastupa za HSV degažiran je u drugu momčad, a onda se tražio po njemačkim drugim i trećim ligama, Francuskoj, Cipru, ne bi li završio u njemačkoj Regionalnoj, četvrtoj ligi...

Od nenogometnih aktivnosti, povezivalo ga se s kojekakvim radnjama, a zbog jedne je već i sada u zatvoru. Naime, Nijemci su ga uhitili jer je u travnju i svibnju prošle godine, zajedno sa svojim partnerom navodno prodao preko 300 kilograma različite droge. Konkretno, radilo se o 230 kg marihuane, 50 kg kokaina i gotovo 30 kg hašiša.

Linker
20. travanj 2024 00:15