Ryan Giggs

 OLI SCARFF Afp
POSVAĐANA OBITELJ

Brat nogometne ikone o aferi koja je zatresla Otok: ‘Da hoću, pokopao bih tog kretena‘

‘Nisam toliko ogorčen, ali on mora biti oprezan jer to mogu postati. Mora konačno odrasti‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 29. siječanj 2024. 19:45

Rhodri Giggs kazao je gostujući u podcastu "The Central club" kako je, da je želio, mogao "pokopati‘ svoga brata, legendarnog nogometaša Manchester Uniteda Ryana Giggsa, zbog dugogodišnje afere koju je ovaj imao s njegovom suprugom. Afera je svjetlo dana ugledala 2011. kada je otkriveno kako je Ryan osam godina iza leđa svoga brata imao ljubavnu vezu s njegovom suprugom Natashom.

Nalazili su se ili u hotelskim sobama ili u kućama i stanovima kojima je Natasha imala pristup kao agentica za nekretnine. Međutim, dio obitelji stao je na Ryanovu stranu i optužio Rhodrija kako je upravo on priču o aferi svoje supruge i njegovog brata prodao tabloidima. Rhodri je, međutim, sada opovrgnuo te tvrdnje i kazao kako je mogao ozbiljno naštetiti svome bratu samo da je htio.

- Sve što sam pokušavao je biti dobar otac i muž, a on se ponio kao idiot. Znam o čemu se radi, stalno misle da sam kao mlađi prodavao priče jer sam bio prijatelj s jednim novinarom. To ne znači da prodajem obiteljske tajne, a oni to misle i dan danas. Oni su jeb... idioti, gdje im je dokaz? Nema dokaza. Da sam namjeravao prodati neke priče, učinio bih to i pokopao tog kretena... Pokopao bi ga. Postoje neke priče za koje znam da su ga mogle pokopati, pa da sam htio prodavati priče, učinio bih to, ali zašto bih to želio učiniti? Zašto? - kazao je Rhodri.

U nastavku je poslao svom bratu poruku da bude oprezniji.

- Nisam toliko ogorčen, ali on mora biti oprezan jer to mogu postati. Mora konačno odrasti - kazao je Rhodri.

Iako ga je obitelj uglavnom izopćila, Rhodri je bio u kontaktu s Ryanom. Dodao je kako je na njegovom bratu da se potrudi da popravi njihov odnos.

- Može me nazvati kad god poželi. Nastavio sam dalje, imam novu karijeru radeći u školama. Sva sranja kroz koja sam prošao u životu, uglavnom sam se nosio sam - poručio je.

Linker
01. svibanj 2024 13:39