Zvone Bljajić i Serginho na 9. katu hotela Sky Olimpia

 PRIVATNA ARHIVA
PUN HVALOSPJEVA

Brazilska legenda uživala na odmoru u Hrvatskoj. Nahvalio je Vatrene i otkrio u čemu je posebno guštao

Dario Šimić, suigrač mu u Milanu, dugo ga je nagovarao dao posjeti našu obalu
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 18. kolovoz 2023. 13:36

Sergio Claudio dos Santos Serginho bio je igrač Milana od 1999. do 2008. godine, lijevi branič kojeg su u njegovo doba smatrali jednim od najboljim na toj poziciji, osvojio je s Crveno-crnima dva naslova europskog prvaka, svjetsku krunu i jednom Serie A, iako je za Brazil igrao samo deset utakmica.

Serginho, koji sada ima 52 godine, ovog je ljeta kao jednu od destinacija za odmor odabrao - Hrvatsku!

Dario Šimić, suigrač mu u Milanu, dugo ga je nagovarao dao posjeti našu obalu, sad je to napravio, stigao je u Vodice, u hotel Olympya Sky, koji su mu preporučili Šimić i Marko Naletilić. Jedan od domaćina bio mu je Zvone Bljajić išao je s njime na slapove Krke, u Skradin, Visovac te mnoge lijepe i atraktivne destinacije. Obišao je gotovo dijelu Šibensko-kninsku županiju.

Koliko se Serginhu svidjela Hrvatska?

- Jako, prelijepo je ovdje, uživali smo i obitelj i ja, posebno na Roškom slapu kamo smo išli dvaput, sad idem na Sardiniju, obavezno ću se jednom vratiti – odgovorio je Serginho do kojeg smo stigli preko telefona dok je bio u društvu Hrvata, zadnje večeri u Vodicama.

Hvalio je mnoge naše igrače, poput Modrića, Brozovića, Perišića, Pašalića, vidi se da najviše prati Serie A, što ne čudi jer tamo je dugo igrao. Htjeli smo ga pitati kako je doživio kad su Vatreni eliminirali Brazil na Svjetskom prvenstvu, je li ga to šokiralo, no počeo se smijati...

- Hrvatska je jako dobra, u nogometu se dogodi da izgubite na jedanaesterce.

Linker
28. travanj 2024 02:06