OLI SCARFF/AFP/PROFIMEDIA Oli Scarff/afp/profimedia
NAPADI, PRIJETNJE...

Brazilska zvijezda pod teškim optužbama: Mlatio je ženu, zbog njegove agresije izgubila je dijete?

Slučaj je već godinama poznat policiji u Sao Paulu, a Gabriela će policiji dati i sporne fotografije
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 07. lipanj 2023. 23:39

Starlete, striptizete, prijateljice noći, djevojke, supruge i nogometaši - "priča" je stara koliko i nogomet. Svako malo u žižu radoznale javnosti upadaju storije o problemima s kojima su suočene bogate nogometne zvijezde. Nakon brojnih drugih, sada je na redu - Antony, Brazilac u redovima Manchester Uniteda.

Njegova bivša djevojka Gabriela Cavallin u ponedjeljak je podnijela prijavu policiji zbog "obiteljskog nasilja, tjelesnih ozljeda i prijetnji". Slučaj je registriran u petoj. policijskoj postaji za žene, u Tatuapéu u São Paulu, potvrdio je ESPN. Cavallin, inače DJ-ica i digitalna influencerica koja je s Antonyjem bila u vezi gotovo dvije godine i živjela s njim u Amsterdamu i u Manchesteru doživjela je prvu agresiju u srpnju 2022.

Navodno da se prva epizoda nasilja dogodila nakon što je prekinula s igračem na zabavi u noćnom klubu u Vila Olímpiji u São Paulu. Ona tvrdi da ju je Antony uz pomoć zaštitara udaljio s mjesta događaja, povukao za ruku i kosu te ugurao u auto, a u to je vrijeme bila 17 tjedana trudna.

image
MATT WEST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Matt West/shutterstock Editorial/profimedia

Prema izvješću o incidentu, ona je nakon toga izgubila bebu, ali u iskazu tu činjenicu ne povezuje s agresijom koju je pretrpjela u istom mjesecu. Unatoč svemu, ona je navodno nastavila vezu s Antonyjem, preselila se s njim u Nizozemsku, a ubrzo nakon toga u Englesku gdje su se napadi ponovili u siječnju 2023.

Policijska dokumentacija pokazuje da je ona i tada ozlijeđena, Antony ju je nastavio napadati. Razbio joj je mobitel da ne bi tražila pomoć. prijetnje su se, ponovno navodno, ponovile i u Brazilu gdje joj je Antony 20. svibnja rekao da bi je "ubio da je vidi s nekim". Nakon 28. svibnja, Cavallin tvrdi, više nije kontaktirala s igračem. Policija je zatražila kriminalističko ispitivanje Cavallin, ona je zatražila "hitne mjere zaštite" pri čemu je predočila fotografije ozljeda koje bi mogle biti uzrokovane agresijom. Dodala je i da ima i druge elemente koje može iznijeti kao dokaze u istrazi koja je pokrenuta preotiv Antonyja.

Linker
03. svibanj 2024 07:10