Franco Jelovčić potpisao za Torcidu

 MNK TORCIDA SPLIT
‘BOMBA‘ S GRIPA

Briljirao u povijesnoj utakmici za Hrvatsku, pa na dan izbora donio veliku odluku: Kapetan potpisao za Torcidu

Kako javljaju s Gripa, dolazak Jelovčića samo je početak...
Piše: SNObjavljeno: 17. travanj 2024. 17:27

Samo dan nakon što je s Hrvatskom ispisao povijest plasiravši se na Svjetsko prvenstvo nakon 24 godine, kapetan naše futsal reprezentacije Franco Jelovčić (32) potpisao je za Torcidu!

Hrvatski prvoligaš potvrdio je vijest putem svojih službenih kanala.

"Sinoćnja euforija plasmana reprezentacije na svjetsko prvenstvo nakon 24 godine, nije se ni smirila, a već imamo novi razlog za zadovoljstvo! Po završetku sezone u Belgiji, gdje Anderlecht ponovno ima namjeru obraniti naslov prvaka, Franco će se staviti na raspolaganje Torcidi", stoji u objavi kluba.

Jelovčiću će Torcida biti sedmi klub u profesionalnoj karijeri, nakon što je ranije branio boje kninskog Kijeva, Splita, Nacionala, Napolija, Reala Rietija, Olmissuma i Anderlechta (Halle-Gooik).

image
RADOSLAW JOZWIAK/CYFRASPORT/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

"Dolazak Franca je kamen temeljac novog Torcidinog projekta, sam igrač je s upravom Kluba prošao sve segmente novih izazova koji slijede, kako sportskih, tako i onih administrativnih. Iskustvo koje Franco nosi sa sobom unaprijedit će Klub u svakom pogledu".

Kako javljaju s Gripa, dolazak kapetana hrvatske futsal reprezentacije samo je početak...

"Jelovčić je samo dio "plana A", uskoro će naši navijači i simpatizeri dobiti još dobrih vijesti", stoji u objavi Torcide.

Linker
17. travanj 2024 17:31