RONALD GORSIC Cropix
SELI U ENGLESKU?

Britanci tvrde: Ivan Perišić pronašao novi klub, Hrvat je već pristao na uvjete!

Hrvatski reprezentativac navodno bi trebao karijeru nastaviti u Premiershipu i to kod bivšeg trenera
Piše: SNObjavljeno: 27. svibanj 2022. 21:12

"Ivan Perišić danas (petak) neće objaviti svoju konačnu odluku. Tottenham vodi u utrci još od ponedjeljka, Hrvat im je prioritet i na Conteovoj je listi", tvrdi često dobro upućeni specijalist za Transfere Fabricio Romano, a u istom će smjeru i britanski mediji.

Naime, Miguel Delaney, urednik nogometa na Independentu, objavio je teks s naslovom: "Tottenham na pragu pobjede u utrci s Chelseajem i Juventusom."

Antonio Conte navodno je označio Vatrenog kao jednu od glavnih meta nakon što je s upravom Spursa postigao dogovor oko svog ostanka u klubu. Ivan ga je očito oduševio svojim igrama ove sezone, a podsjetimo, surađivali su i dok je Talijan vodio Inter.

Independent javlja i da je Perišić "već pristao na uvjete". Radi se o dvogodišnjem ugovoru. No, ponovimo, ništa još nije gotovo, a samim time ni službeno.

Perišiću, podsjetimo, ugovor s Interom istječe ovoga ljeta.

"Talijanski trener sastao se ovoga petka sa sportskim direktorom Fabijom Paraticijem i pristao ostati u klubu, a kao jedan od njegovih uvjeta bilo je dovođenje pojačanja, između ostalog, pričalo se i o Perišiću", zaključuje Independent uz dodatak da bi godišnja plaća hrvatskog reprezentativca trebala iznositi preko četiri milijuna funti.

Linker
19. travanj 2024 06:32