ALESSIO MORGESE/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Alessio Morgese/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
BIO JE JASAN

Brutalna poruka Ibrahimovića: ‘Napadali ste me zbog njega, a sad mu svi ližete d**e! Ne bojim se ovih riječi‘

Zlatan Ibrahimović ponovno je imao nastup u svom stilu, ovog puta u emisiji Canal+
Piše: SNObjavljeno: 03. studeni 2022. 07:42

Legendarni švedski napadač govorio je o brojnim temama među ostalima pričao je i o novoj Zlatnoj lopti Karimu Benzemi te nadolazećim generacijama nogometaša za koje tvrdi da su ‘mamini i tatini sinovi‘.

Zlatan je uvijek govorio bez dlake na jeziku, nikada nikoga nije previše štedio, a tako je bilo i prije nekoliko dana kada da davao intervju za francusku TV stanicu. Najviše od svega iznervirali su ga francuski novinari koji su prije samo nekoliko godina šikanirali Benzemu i to zbog sudjelovanja u skandalu sa, u to vrijeme još uvijek suigračem iz reprezentacije, Mathieuom Valbuenom.

image
JAVIER SORIANO Afp

- 2018. godine sam govorio da Benzema zaslužuje mjesto u reprezentaciji i vi novinari ste me napali. Što sad kažete? Sad ližete Benzemino dupe! Ne bojim se ovih riječi - rekao je Ibra.

Zatim se okrenuo mladim zvijezdama i njihovim roditeljima.

- Mame i tate nogometaša nove generacije misle da su zvijezde. Daju intervjue za novine, ali što oni misle da su? Začepite usta i ostanite gdje vam je mjesto. Vaš sin treba raditi i biti discipliniran - poručio je legendarni Ibrahimović.

Linker
19. travanj 2024 01:08