Wolverhampton Wanderersi su nastavili pozitivan niz pobjedom nad Evertonom

 GLYN KIRK Afp
NOGOMETNI PONEDJELJAK

Cagliari tone, Wolverhampton se diže, Levante nikog nije pobijedio, ali nije zadnji na tablici

Wolvesi su dobili četiri od zadnjih pet, a momčad sa Sardinije izgubila je i sedmi put ove sezone
Piše: HinaObjavljeno: 01. studeni 2021. 23:24

U posljednjem susretu 11. kola talijanske Serie A Bologna je na domaćem terenu bila bolja od Cagliarija te je pobijedila 2:0.

Prvi pogodak postignut je u 49. minuti kada je De Silvestri zatresao gostujuću mrežu. U 90. minuti gosti su ostali s igračem manje, a sve je zaključio Arnautović golom u šestoj minuti sudačke nadoknade za 2:0. Bologna je time pobijedila nakon mjesec dana posta te je u tom razdoblju upisala jedan ligaški remi uz dva poraza. Popela se Bologna na deseto mjesto ljestvice.

Problemi Cagliarija, koji je posljednji na ljestvici, mnogo su veći. Bio je ovo već sedmi poraz kluba sa Sardinije, a uz to ima tri remija i samo jednu pobjedu.

Serie A, 11. kolo:

Bologna - Cagliari 2:0 (De Silvestri 49, Arnautović 90+6)

Wolverhampton nastavio pozitivan niz

Nastavljen je niz dobrih igara nogometaša Wolverhamptona u engleskoj Premier ligi te je ta momčad u 10. kolu svladala Everton 2:1 na domaćem terenu.

Bila je ovo četvrta pobjeda Wolvesa u zadnjih pet ligaških susreta (Southampton, Newcastle i Aston Villa), dok su jedino remizirali protiv Leedsa.

Do nove pobjede su ih vodili strijelci Kilman i Raul Jimenez koji su Evertonu zabijali unutar samo pet minuta prvog poluvremena (28. i 32. minuta).

Wolverhamtpon je ovom pobjedom preskočio Everton na ljestvici te se nalazi na sedmom mjestu. Everton je pao na deseto mjesto, a jedini njegov strijelac na susretu bio je Iwobi u 66. minuti.

Premier liga, 10. kolo:

Wolverhampton - Everton 2:1 (Kilman 28, Jimenez 32 / Iwobi 66)

Levante i dalje jedina momčad bez pobjede

Nogometaši Levantea i nakon dvanaestog kola Primere jedina su momčad u ligi bez pobjede, ali i dalje nisu posljednji na ljestvici.

U aktualnom kolu Levante je bio bez šanse protiv Granade koja je slavila u Valenciji s 3:0. Već u sedmoj minuti gosti su poveli golom Germana Sancheza, a kasnije su pobjedu Granade, njenu tek drugu u sezoni, novim golovima potvrdili Suarez i Puertas.

Levante iako nema pobjede ima šest bodova na kontu uslijed šest neodlučenih rezultata, a zadnji na ljestvici je Getafe s istim brojem bodova.

U drugom susretu ovog ponedjeljka Rayo Vallecano i Celta su odigrali bez golova čime je Rayo ostao šesti na ljestvici, dok je Celta na 16. poziciji.

Primera, 12. kolo:

Rayo Vallecano - Celta 0-0

Levante - Granada 0-3 (German Sanchez 7, Suarez 38, Puertas 69)

Linker
25. travanj 2024 03:32