RASTANAK OD RUSIJE

Čelnici Lokomotiva nagovaraju Bilića da prihvati 3 milijuna eura otpremnine

Sovjetski sport već informira da će pripreme Lokomotiva početi pod vodstvom trenera Leonida Kučuka koji je posljednjih pola godine vodio krasnodarski Kuban
Piše: Ivica KihalićObjavljeno: 14. lipanj 2013. 15:37

Je li nakon povratka Slavena Bilića u Moskvu napokon na pomolu kraj "rata živaca" između Lokomotiva i bivšeg hrvatskog izbornika? Prema jučerašnjem pisanju uglednog Sovjetskog sporta, moskovski Lokomotiv sa Slavenom Bilićem ne namjerava produljiti suradnju i predložit će hrvatskom stručnjaku solidnu odštetu.

Neće to biti iznos od šest milijuna eura, kako se pisalo posljednjih dana, odnosno kako mu navodno piše u ugovoru, a niti će iz Moskve otići "praznih džepova".

Rusko glasilo prenosi informaciju iz klupskih izvora kako u ugovoru s trenerom Bilićem za slučaj otkaza zapravo stoji svota od sedam milijuna eura odštete, a u pregovorima klupskog vodstva i trenera trenutačno figurira brojka od tri milijuna eura koliko mu za "sporazuman prekid" nudi ruski premjerligaš.

Hoće li Bilić popustiti i pristati na ponuđeno ili će pred Vijeće direktora u zadanom roku izići s novim planom izlaska iz krize kluba (kako mu je predloženo) koji je morao doraditi zajedno s predsjednicom kluba Olgom Smorodskajom?

No iako su mogući svakojaki obrati, Sovjetski sport već informira da će pripreme Lokomotiva početi pod vodstvom trenera Leonida Kučuka koji je posljednjih pola godine vodio krasnodarski Kuban.

Linker
22. travanj 2024 00:53