Enzo Fernandez protiv Hrvatske na SP-u

 NIVIERE DAVID/ABACAPRESS.COM/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
NA POMOLU VELIKI POSAO

Chelsea ogromnim transferom ruši rekord Premier lige!? Procurila je cifra, pregovori su u tijeku...

Otkupna klauzula je aktivirana, a iznos bi u slučaju dogovora navodno bio isplaćen kroz tri rate
Piše: SNObjavljeno: 03. siječanj 2023. 06:47

Argentinac Enzo Fernandez jedan je od najtraženijih igrača današnjice, a njegova je cijena eksplodirala nakon fantastičnih predstava koje je priredio na nedavno okončanom Svjetskom prvenstvu u Kataru gdje je i proglašen najboljim mladim igračem turnira.

Transfermarkt Fernandeza u ovim trenucima procjenjuje na 55 milijuna eura, ali otkupna klauzula puno je veća i iznosi čak 120 milijuna. A prema najnovijim informacijama, ta klauzula je aktivirana, iznos je čak i premašen, a klub koji je poslao ponudu na adresu Benfice je engleski Chelsea.

image

Enzo Fernandez i Kylian Mbappe

TOM DUBRAVEC Cropix

Prema pisanjima Daily Maila, iz kojeg se pozivaju na portugalske izvore, velikan sa Stamford Bridgea ponudio je za sjajnog 21-godišnjaka čak 127 milijuna eura, a taj iznos bi bio isplaćen u tri rate kroz tri godine.

"Pregovori bi se trebali nastaviti kasnije tijekom dana", pišu Britanci.

Ostvari li se ovaj transfer, bit će najskuplji u povijesti Premier lige (ne računajući izlazne transfere u druge lige). Aktualni rekord u vlasništvu je Jacka Grealisha koji je 2021. prešao iz Aston Ville u Manchester City za 117,5 milijuna eura.

image

Enzo Fernandez protiv Hrvatske na SP-u

GIUSEPPE CACACE Afp

Linker
26. travanj 2024 07:01