IAN KINGTON Afp
BORBA ZA ŠPICU

Chelseaju propada veliki posao? Ten Hag i Man. United spremaju ‘krađu‘ ljeta, napadač bi mogao na Old Trafford

Nakon što je Lewandowski stigao u Barcelonu, napadač je postao višak u Xavijevoj momčadi
Piše: Robert KrnjićObjavljeno: 27. kolovoz 2022. 12:54

Proteklih dana puno se pisalo o prijelazu Pierrea Emerricka Aubameyanga iz Barcelone u Chelsea, ali čini se da je cijeli proces ipak zapeo u posljednjim trenucima. Prema Sky Sportsu, razlog zastoja je oklijevanje londonskog kluba da 33-godišnjaku ponudi dvogodišnji ugovor.

Novinar Skyja, Gianluca Di Marzio, piše da je novonastalu situaciju pokušao iskoristiti Manchester United koji se iznenada uključio u borbu za gabonskog napadača. S obzirom da je budućnost Cristiana Ronalda na Old Traffordu još uvijek neizvjesna, i da se posljednjih dana intenzivno spekuliralo o dolasku njegovih potencijalnih alternativa (Marko Arnautović, Alvaro Morata, Ivan Toney…), priča o Aubameyangovom dolasku u Manchester drži vodu.

image
PAU BARRENA Afp

Nakon što je Robert Lewandowski stigao u Barcelonu, Aubameyang je postao višak u Xavijevoj momčadi, ali Eriku ten Hagu mogao bi biti od koristi. Svoje najbolje dane proveo je u Borussiji Dortmund (213 nastupa, 141 gol, 36 asistencija) i Arsenalu (163 nastupa, 92 gola, 21 asistencija), ali i po dolasku u Barcelonu prošle sezone pokazao je da još uvijek može igrati nogomet na vrhunskoj razini. U svojih prvih 15 utakmica u La ligi, postigao je 11 pogodaka.

Linker
20. travanj 2024 03:06