Inter je raskinuo ugovor s Eriksenom, a on i dalje želi igrati nogomet

 ALESSIO MORGESE Dppi Via Afp
POTRAGA ZA KLUBOM

Christian Eriksen već odbio dvije ponude za nastavak karijere, evo gdje on želi igrati

Christian Eriksen se želi i dalje baviti nogomet bez obzira na ugrađeni defibrilator.
Piše: S.N.Objavljeno: 18. prosinac 2021. 15:45

Gdje će Christian Eriksen nastaviti svoju nogometnu karijeru. Ovaj 29-godišnji danski nogometaš zabrinuo je sve ljubitelje nogometa kada je doživio srčani udar na utakmici Europskog prvenstva između Danske i Finske. Sve je izgledalo ružno, ali je brza intervencija liječnika uspjela spasiti život Eriksenu koji se mjesecima oporavljao, ali sada se želi vratiti nogometu.

No, s obzirom na to da je u talijanskom nogometu zabranjeno igranje osobi koja ima defibrilator, koji je Eriksenu ugrađen nakon ovog incidenta, Inter je s njim prije nekoliko dana službeno razvrgnuo ugovor kako bi se on nesmetano mogao priključiti momčadi koja bi ga željela vidjeti u svojim redovima.

Bez obzira na njegovo zdravstveno stanje, zainteresiranih momčadi ima, a La Gazzetta dello Sport donosi kako je Eriksen već dobio dvije ponude, obje iz svoje domovine. Ponude su stigle iz Odensea, kluba u kojem je on igrao u mladim dobnim skupinama prije nego je otišao u Ajax, te iz Copenhagena. No, Eriksen je, tvrde talijanski novinari odbio.

Eriksen bi želio igrati nogomet na nešto višoj razini od danske Superlige, a Gazzetta donosi kako mu je želja za igranjem u Nizozemskoj ili Engleskoj. Kako je već igrao za Ajax i Tottenham, tako mu ni okruženje ne bi bilo nepoznato, no ponuda iz te dvije države za sada nema. Dok se ne odluči za novi klub, Eriksen će najvjerojatnije trenirati u Odensi koja mu je ponudila sve svoje kapacitete na raspolaganje.

Linker
18. svibanj 2024 12:34