Ćiro Blažević i Stipe Pletikosa

 RONALD GORSIC Cropix
DINAMO - MALI JUVENTUS

Ćiro otkrio što je šapnuo milijarderu u maksimirskoj loži, spomenuo i Mamića: ‘Imao sam tu privilegiju...‘

Ćiro Blažević uživo je gledao veliku Dinamovu pobjedu u prvom kolu Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 07. rujan 2022. 11:47

Trener svih trener često ponavlja kako je vrlo loš prognozer, a to se još jednom potvrdilo i sinoć na Maksimiru.

"Iskreno, možda sam ja najviše iznenađen ovim rezultatom od svih ljudi koji su bili na stadionu", rekao je Ćiro za RTL Direkt pa otkrio sinoćnju anegdotu iz maksimirske svečane lože.

"Imao sam privilegiju na poluvremenu razgovarati s predsjednikom Chelseaja, jedan Amerikanac (Todd Boehly op.a.), koji je bio malo zabrinut. Iskreno mu kažem ‘ne brinite, vi ćete pobijediti‘. Prevario sam se. Oni su nas nadigrali, a mi smo pobijedili. Bio sam uvjeren da je taj gol previše rano pao, da će oni reagirati. Tako sam utješio Amerikanca koji me tražio poslije utakmice, jer sam zbrisao", ispričao je Blažević i nije propustio pohvaliti kolegu Antu Čačića.

"On je jedan uspješan trener, a mi se treneri mjerimo po rezultatu i on ga ima. Danas mu zamjeram kako može Oršića vaditi kad su nam ostavili prostor i samo on može u njega. Žao mi je jer ne zaslužuje kritiku. Kritiziraj koliko hoćeš, pobijedio je", rekao je Ćiro i prokomentirao poruku Zdravka Mamića nakon pobjede Dinama...

"Ne možemo ignorirati Mamića, on je vlasnik većine nogometaša u Dinamovoj ekipi. Ako je on vlasnik, on ih je eventualno doveo. Međutim, postojeća struktura u klubu jako dobro radi i to sve vodi. Ne znam koliko i da li Zdravko ima utjecaj na ovo sve, ali ono što je Zdravko napravio mu ne može nitko uzeti. Od siromašnog Dinama je napravio mali Juventus".

Linker
28. studeni 2022 19:44