TEVEZ ODLAZI?

Corinthians sprema novu ponudu za problematičnog Teveza

Tevez će uskoro saznati spoznati svoju sudbinu nakon sastanka uprave kluba zbog incidenta koji je Argentinac napravio za vrijeme utakmice Lige prvaka protiv Bayerna.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. listopad 2011. 14:37

Predsjednik brazilskog nogometnog kluba Corinthiansa, Andres Sanches, izjavio je da priprema novu ponudu Manchester Cityju za problematičnog argentinskog napadača Carlosa Teveza.

Tevez će uskoro saznati spoznati svoju sudbinu nakon sastanka uprave kluba zbog incidenta koji je Argentinac napravio za vrijeme utakmice Lige prvaka protiv Bayerna u Münchenu. Podsjetimo, Tevez je utakmicu započeo na klupi za rezerve, a kada ga je menadžer Mancini pozvao da se krene zagrijavat, jer će uskoro ući u igru, ovaj je to odbio učiniti. Nakon utakmice Mancini je izjavio da je za Teveza avantura u Cityju završena.

Corinthians je ovoga ljeta bio vrlo blizu dovođenja Teveza, ali je na kraju propao cijeli transfer zbog previsoke otkupne cijene zbog koje se cijeli dogovor toliko odužio da nije bilo više vremena za detalje prije zatvaranja prijelaznog roka. Predsjednik Sanches otkrio je da će ponovno pokušati u siječnju, međutim uz puno manju otkupnu cijenu.

- Pokušali smo ovoga ljeta, a pokušat ćemo i na zimu. Tevez je igrač koji nas interesira – rekao je Sanches.

- Međutim, on ne vrijedi 45 milijuna eura, ponudit ćemo manje. Nisam siguran hoće li se to svidjeti čelnicima u Cityju, ali s obzirom na što se sve događalo u posljednje vrijeme oko njega, cijena je definitivno previsoka – zaključio je predsjednik Corinthiansa.

Linker
23. rujan 2024 22:24