AP
TOTTENHAM

Ćorluka je spreman za Milan

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 08. ožujak 2011. 22:19

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp obznanio je da se hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka oporavio od ozljede gležnja, te da će konkurirati za uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Milana, u srijedu na White Hart Laneu.

Podsjećamo, Ćorluka je ozljedu desnog gležnja zadobio upravo u prvoj utakmici protiv Milana, na San Siru, u kojoj je Tottenham slavio s 1-0. Ozlijedio ga je Francuz Mathieu Flamini, koji je u njega startao brutalno, s dvije noge.

- Charlie je spreman i dobro se osjeća. Radio je naporno na treninzima zadnjih tjedan dana ili dva i dostupan je za sastav u srijedu – veli Redknapp.

No, hoće li Ćorluka i zaigrati?

- Ne znam, moram odlučiti između njega i Alana Huttona. Tu ću odluku donijeti na dan utakmice. Ćorluka je dobro radio s fizioterapeutom i trenerima za kondicijsku spremu i želi igrati protiv Milana. Takve utakmice svi žele igrati – dometnuo je menadžer Tottenhama.

Rekao je još nešto, vezano uz Flaminija...

- Sigurno ga čeka ''topla dobrodošlica" naših navijača. Ne zato što sam ja to rekao. U pitanju je bivši igrač Arsenala, a još nam je grubo ozlijedio našeg igrača u prvoj utakmici. Siguran sam da i sam zna da ga čeka ''vruć doček'' na White Hart Laneu i takve je situacije valjda već imao u karijeri – zaključio je Redknapp.

Linker
23. rujan 2024 10:27