AFP
BILD OCIJENIO

Ćorluka među najboljima protiv Barce: 'Hrvat uz Kadleca najbolji Bayerov igrač u polju'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2012. 21:44

Vedran Ćorluka solidno je ocijenjen za nastup u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Barcelone. Europski prvaci na gostovanju su u Leverkusenu slavili 3-1...

Bildovi su reporteri igračima domaće momčadi podijelili tri šestice, odnosno najlošije moguće ocjene, i to stoperima Danielu Schwaabu i Manuelu Friedrichu, kao i zadnjemu veznom nogometašu Stefanu Reinartzu.

Vedran Ćorluka ocijenjen je trojkom, ocjenom malo iznad prosjeka, uz napomenu da je i bez asistencije za izjednačujući gol Kadleca bio ponajbolji Bayerov igrač u polju.

Višu je ocjenu od hrvatskog beka zaslužio samo ofenzivni bočni igrač Gonzalo Castro, koji je ocijenjen vrlo dobrom dvojkom.

Ocjene je podijelio i najugledniji svjetski nogometni web-portal Goal.com. Ondje je Ćorluka zaradio zadovoljavajuću šesticu, dok je najbolji u u domaćim redovima po Goal.comu bio Lars Bender (7).

Najbolji igrač na travnjaku po Goal.comu je bio Alexis Sanchez koji je ocijenjen osmicom, dok je Bild dao prednost Lionelu Messiju davši mu čistu jedinicu, odnosno savršenu ocjenu.

Linker
22. rujan 2024 21:24