SELIDBA U ŠPANJOLSKU?

ĆORLUKA ŽELI IZ MOSKVE Hrvatski stoper na meti PSV-a, Villarreala i Valencije!

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 06. kolovoz 2014. 19:47

Vedran Ćorluka želi napustiti moskovski Lokomotiv, pišu ruski novinari pozivajući se na izvore iz inozemstva. Hrvatski reprezentativac na meti je dva kluba iz Primere, Valencije i Villarreala, te nizozemskog PSV-a.

Dnevik Gazeta i rusko izdanje Eurosporta prenose informaciju Rafe Sahuquilla, novinara Radio Marce, koji je na Twitteru objavio kako Ćorluka još u ovom prijelaznom roku namjerava promijeniti klub. On piše da je 28-godišnji stoper procijenjen na pet milijuna eura te smatra da bi se odlično uklopio u Valencijinu momčad.

Valencia je u potrazi za braničima otkad su klub napustili Jérémy Mathieu (Barcelona), Juan Bernat (Bayern), Adil Rami (Milan), Philippe Senderos (Aston Villa) i Ricardo Costa (Al-Sailiya). Osim Ćorluke, na njihovom je radaru šest godina mlađi Shkodran Mustafi, igrač Sampdorije koji je za Njemačku nastupio na SP-u, ali je završnicu propustio zbog ozljede.

Radio Marca piše da Valenciji treba igrač s bogatim međunarodnim iskustvom, no 'Ćorlukino potpisivanje neće biti lako jer će Lokomotiv vjerojatno podignuti cijenu.'

Ćorluka inače nije bio u kadru svoje momčadi za utakmicu prvog kola ruskog prvenstva protiv Krasnodara, koja je završila remijem bez golova. Kada su novinari upitali trenera Leonida Kučuka što se događa s Hrvatom, objasnio je da je Ćorluka lakše ozlijeđen.

- Pokupio je ozljedu u posljednjoj provjeri u trening-kampu u Austriji, a nakon toga je propustio pet ili šest treninga i za to vrijeme radio pojedinačno - rekao je Kučuk.

Veznjak Dmitrij Tarasov otkrio je da će se Ćorluka vjerojatno vratiti u sljedećoj utakmici koju Lokomotiv u nedjelju igra kod Arsenala iz Tule.

Linker
19. svibanj 2024 14:03