Diletta Leotta izgleda ima novog dečka

 SCREENSHOT/INSTAGRAM
NOVA LJUBAV NA POMOLU

Čovjek kojeg je ismijavao cijeli nogometni svijet zaveo prekrasnu Dilettu!? Talijanka zbog njega uči engleski

Talijanska novinarka koju na Instagramu prati 8.6 milijuna ljudi izgleda ima novog dečka
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. listopad 2022. 11:57

Jedna od najpoznatijih i najljepših sportskih novinarski na svijetu, Talijanka Diletta Leotta, ponovno je u centru pažnje. Ovu 31-godišnju novinarku na Instagramu prati 8.6 milijuna ljudi. Iako ju ljubavnim ponudama obasipaju brojni nogometaši i navijači, ona je izgleda pala na čovjeka čiju je karijeru obilježio veliki kiks.

Tabloid Gente tvrdi kako je Diletta započela vezu "koja je više od prijateljstva" s Lorisom Kariusom, golmanom koji je ostao zapamćen kao veliki promašaj nakon velikih kikseva koji su mu obilježili karijeru. Posebno su ga zapamtali navijači Liverpoola u čijem je dresu katastrofalno branio u finalu Lige prvaka 2018. godine.

Karius je tada praktički Real Madridu poklonio Ligu prvaka svojim greškama i postao predmet sprdnje. Karijera mu je od tada krenula nizbrdo, a navijači su ga godinama nakon toga ismijavali zbog tih kikseva.

Sada je izgleda ipak upisao "pobjedu" i to van terena. Uspio je zavesti Dilettu koja, tvrdi spomenuti tabloid, navodno marljivo radi na svojem engleskom kako bi mogla lakše komunicirati s novim dečkom. Karius je nakon Liverpoola igrao za Bešiktaš i Union Berlin, a sada je član Newcastle Uniteda.

Linker
17. travanj 2024 23:52