ANDY HOOPER/DMG MEDIA/PROFIMEDIA Andy Hooper/dmg Media/profimedia
MALO SE OPUSTIO

Čovjek ‘udara‘ na sve strane! Tri ljubavnice, tri trudne, a ni sam ne zna koliko djece, a još i poniženje za kraj

Iz hotelske sobe procurila je i snimka njegove zabave s dvije djevojke i prijateljem
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 24. siječanj 2023. 22:16

Vjernim pratiteljima engleske Premier lige Gabriel Agbonlahor je dobro poznato ime. Dugogodišnji član Aston Ville je najbolji strijelac u premierligaškoj povijesti kluba iz Birminghama, a bio je i njegov kapetan.

Postigao je 73 pogotka u najvišem razredu engleskog klupskog nogometa, cijelo vrijeme ostao je vjeran matičnome klubu, no karijeru je završio na prilično neslavan način, već u 32. godini.

Gdje je krenulo krivo? Vjerojatno je u pitanju novac, koji je s vremenom sjajnog napadača pretvorio u ‘troublemakera‘. Zarađivao je tada 60.000 funti tjedno, što je iznos koji je mnogima od nas tek pusta želja.

Bilo kako bilo, čovjek je imao potpisan ugovor, ali ga je nogomet sve manje zanimao. Tako je i posljednju sezonu proveo uglavnom na klupi, čekajući istek ugovora prije oproštaja koji je uslijedio 2017. godine.

image
ANDY HOOPER/DMG MEDIA/PROFIMEDIA Andy Hooper/dmg Media/profimedia

Zapravo si je sudbinu zapečatio godinu prije, nakon što se na pripremama pojavio s očitim viškom kilograma, a u klubu su mu zbog nesportskog ponašanja oduzeli i kapetansku vrpcu.

Jedna od stvari koju su mu navijači Aston Ville najviše zamjerili jest ludi provod u Londonu 2016. godine, i to u vrijeme dok je klub ispadao iz Premier lige.

Iz hotelske sobe procurila je snimka njegove zabave s dvije djevojke i prijateljem. Osim alkohola, koristili su tada i zabranjeni plin ‘smijavac‘.

Engleski su novinari otkrili i kako je Agbonlahor istovremeno imao tri ljubavnice, te su sve tri ostale trudne u slično vrijeme. Napadač se, inače, nikad nije ženio, a ne zna se ni koliko ima djece.

Navodno ih je najmanje troje, no ne postoji službena potvrda takve tvrdnje. Portia Smith, s kojim je živio jedno vrijeme, rodila mu je kćerku. Nesretnu je Portiju Gabriel varao s Elizabeth Wheele, koja mu je pak rodila sina. Druge dvije ljubavnice su pobacile...

Linker
20. travanj 2024 02:27