REUTERS/Massimo Pinca
PRENOSE TALIJANI

CRISTIANO RONALDO NAZVAO LEGENDARNOG KAPETANA JUVEA I ISPRIČAO MU SE Nakon 'bijega' sa stadiona želi se ispričati i ostatku momčadi

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2019. 10:01

Kako je već većini zaljubljenika u nogomet poznato, Cristiano Ronaldo nije dočekao kraj posljednje utakmice Juventusa u Seriji A.

Podsjećamo, Portualac je zamijenjen već u 55. minuti, protestirajući je napustio teren, odjurio bijesno u svlačionicu umjesto na klupu i navodno napustio stadion već u 87. minuti, dakle je dok je utakmica bila u tijeku, a njegova ljutita reakcija izazvala je polemike oko toga je li u sukobu s trenerom Maurizijem Sarrijem.

Ipak, u Juventusu se nisu pretjerano željeli zamarati čitavom situacijom te su priču uglavnom izbjegavali komentirati. S druge strane Ronaldo je shvatio svoju pogrešku i u ponedjeljak je prema navodima talijanskih medija nazvao kapetana Giorgija Chiellinija te mu ispričao što se zapravo dogodilo.

Soccer Football - Serie A - Juventus v AC Milan - Allianz Stadium, Turin, Italy - November 10, 2019   Juventus' Cristiano Ronaldo reacts   REUTERS/Massimo Pinca - RC2L8D9H7IN1
REUTERS/Massimo Pinca

Raniji odlazak Portugalac je opravadao na način da se ispričao Chielliniju i kazao mu kako se osjećao frustrirano i kako nije bio 100 posto spreman za utakmicu. Nakon što se vrati s reprezentativnih obveza, Ronaldo se namjerava ispričati i ostatku momčadi. Također valja isatknuti kako će s Ronaldom uskoro razgovor obaviti Pavel Nedved i Fabio Paratici te mu dati do znanja da u Torinu više neće tolerirati ovakve ispade.

Linker
04. svibanj 2024 01:33